Skip to content

“Agraïments per la I Fira del Formatge Mahón-Menorca)”

Una carta de Juan Bosco Triay Barber, President C.R.D.O. Formatge Mahón-Menorca

I Fira del Formatge.
I Fira del Formatge.

Una vegada analitzats els resultats, des de el Consell Regulador de la Denominació d’Origen del Formatge Mahón-Menorca, volem manifestar el nostre agraïment a l’Ajuntament de Maó per la iniciativa de crear la primera fira del formatge Mahón-Menorca, en primer lloc al seu batlle, Hèctor Pons, i també, molt especialment al regidor de festes, en Tete García que ha estat el gran impulsor d’aquesta idea, en la que ha cregut i lluitat fins a convertir-la en realitat.

Ha estat una satisfacció comprovar com tant els 14 formatgers de la D.O.P. que han participat i als que agraïm l’esforç, com els 9 formatgers que han vingut convidats des de la resta de la geografia espanyola i portuguesa, que pertanyen a la “Ruta Europea del Queso” han pogut vendre gaire be tot el formatge que havien portat i s’han mostrat molt satisfets amb el resultat.

Els menorquins i menorquines han tingut una resposta magnífica, essent molt nombrosa l’assistència a la fira, lo que també agraïm moltíssim a totes les persones que han visitat els estants i han participat en les diferents activitats complementaries, que considerem que han estat moltes i variades, per lo que felicitem a Sa Cooperativa del Camp, que ha estat l’entitat responsable d’organitzar-les.

També el nostre agraïment al Consell Insular de Menorca, que  ha recolzat l’organització de la fira en tot moment, tant la Presidenta Susana Mora, com el Conseller d’Economia Josep Pastrana i la Directora Insular d’Economia Pilar Pons.

Es un gran orgull que la fira del formatge Mahón-Menorca hagi quedat inclosa en La Ruta Europea del Queso i desitgem que es continuï celebrant any rere any, per consolidar cada vegada mes, la imatge de Menorca com a illa formatgera.


Deja un comentario

Your email address will not be published.