Skip to content

‘Gloses’ a l’Associació de Veïns Sant Gaietà de Llucmaçanes

Carta d'agraïment al sonador Miquel Camps i els integrants de 'Soca de Mots'

El sonador Miquel Camps i els integrants de Soca de Mots
El sonador Miquel Camps i els integrants de Soca de Mots

Quan 24 hores després segueixen ressonant pel nostre poble les notes del sonador Miquel Camps i les gloses dels integrants de “Soca de Mots” des de l’associació de veïns Sant Gaieta de Llumaçanes volem agrair-los la nit màgica viscuda ahir i de la que van ser partícips nostre veïns i visitants que van omplir el nostre local social.

Agrair la participacio dels glosadors vinguts de Ferreries –
Ciutadella, Mercadal Es Castell i Maó, menció especial per al Llucmaçaner Juanjo Orfila per la seva collaboracio amb la nostra associacio en l’organitzacio d’aquest acte, tambe agrair la participacio de Sergio Vinent que malgrat la difícil situació personal va voler ser present a l’acte.

Llucmaçanes Març de 2023
Sa Junta


Deja un comentario

Your email address will not be published.