Skip to content

“La invenció del zero”

Una 'Història natural' d'en Joan Pons Pons

(Dibuix: TÒNIA COLL)

-Només vivim una vegada.

-No. Només morim una vegada. Vivim cada dia. Vivim quan contemplam la posta del sol, revivim quan contemplam la sortida del sol. Vivim moltes vides quan llegim un llibre, quan miram un quadre, quan escoltam una bona simfonia o la música d’un ocell amagat entre les branques del bosc. Vivim quan caminam pel camp, vivim quan observam l’horitzó. I, sobretot, vivim moltes vegades quan rebem o oferim amor.


Comment

  1. … ecco ! … Carpe Diem… sólo tenemos una vida, aprovechémosla… no fiemos de cuentos de vidas tras la muerte, al morir vamos al mismo sitio que estábamos antes de nacer, que es la nada… así que a vivir, que son dos días… Tempus Fugit

Deja un comentario

Your email address will not be published.