Skip to content

“El Grau d’Enginyeria Informàtica és una realitat. Agraïment i felicitació”

Un missatge de la Junta del Cercle d’Economia de Menorca

(Foto: PIXABAY)
(Foto: PIXABAY)

Des del Cercle d’Economia de Menorca volem traslladar la nostra satisfacció per la l’estrena del Grau d’Enginyeria Informàtica a la seu universitària de Can Salort en el curs 2023-2024 amb la participació de 12 alumnes dels 15 possibles. Una proposta que va néixer i va ser impulsada per la junta directiva del Cercle amb l’objectiu de disposar d’un grau d’Intel·ligència Artificial que es pogués impartir a Menorca i que des del primer moment, va comptar amb el suport del llavors rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet i amb l’acord del Consell Insular de Menorca en la persona del qui va ser Conseller de Cultura, Miquel Àngel Maria, que posteriorment, també vam traslladar l’any 2021 al nou rector de la UIB, Jaume Carot i a la vicerectora de Gestió i Política Acadèmica de Grau, doctora Yolanda González, a més del exConseller de Fons Europeus, Cultura i Universitat del Govern Balear, Miquel Company. 

 

La iniciativa es va rebre amb el mateix  entusiasme i voluntat de fer-la realitat com més aviat millor, confirmant-nos que s’estava treballant per poder implantar un grau d’Enginyeria Informàtica a la seu de Menorca i aconseguir els recursos econòmics, humans i d’espai necessaris perquè això fos possible. Des del Cercle d’Economia de Menorca estem convençuts que ampliar l’oferta educativa que ofereix la UIB a la nostra illa, és la millor inversió que es pot fer pensant en els més joves, per tal d’assegurar-los un futur amb garanties i suposa una excel·lent oportunitat per poder disposar a Menorca d’una de les professions amb major ocupabilitat del mercat laboral que contribuirà sense cap mena de dubte a l’estalonament del teixit empresarial de la nostra illa. Volem felicitar i agrair públicament a les entitats i les persones que ho han fet possible, és de justícia reconèixer el seu treball.


Deja un comentario

Your email address will not be published.