Dia Mundial del Teatre

El planeta celebra aquest dissabte 27 de març el Dia Mundial del Teatre. En un any tan complicat com el que portem, la cultura ha esdevingut vital per a poder seguir endavant. Potser les arts que més ha notat els pitjors efectes  de la pandèmia han estat les escèniques. Sales tancades, impossibilitat de fer grans espectacles a espais oberts. Tot ha estat  molt i molt complicat. Per això la imatge de n’Antxon Castresana  d’aquest número de Sa Revist@ va dedicada al teatre, en totes les seves vessants.

I el nostre fotògraf ha cercat una imatge molt senzilla, gairebé minimalista. En lloc d’una grana ctuació s’ha volgut quedar amb una instantànea d’una actriu i la seva titella. Es tracta  de na Paola Cibin. És italiana tot i que ja porta set anys a l’illa. És especialista en Cross-Dressing pedagògic i formadora d’arts escèniques.

Treball aactivament com actriu a Menorca des de 2017 amb la posada en escena de contacontes, recitals poètics i espectacles teatrals, per a la Xarxa de Biblioteques i dels Municipis de Menorca, Mallorca i Eivissa. Imparteix cursos i tallers de teatre i llenguatge corporal per a adults, joves i nens.

Amb el seu posat veiem que el teatre és molt més que una sala plena d’espectadors mirant una obra. L’art  en si, és una feina i una forma de viure. Imprescindible en un món com l’actual en el que ens trobem atrapats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *