Previsions astrològiques per Roser Bona del 14 al 20 de maig de 2021

 Àries (Del 21 de març al 20 d’abril): Assumptes domèstics demanen la teva atenció. Pots plantejar-te fer obres a casa perquè augmenten les necessitats familiars i cal organitzar-se. Entrada inesperada de diners.

– Taure (Del 21 d’abril al 20 de maig): La teva ment vola i fas mil coses a l’hora. Pots experimentar una mica d’estrès i caldrà practicar exercicis de relaxació. T’agradaria fer un viatge i intentes organitzar-lo.

– Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): En un tema amorós no ets prou objectiu, ja que t’atrau una persona, però no interpretes bé els senyals que t’envia. Sigues prudent. Oportunitats al sector professional.

– Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Algunes novetats al sector laboral et poden atabalar una mica, separa les coses. Una amistat es reforça amb el pas del temps. Júpiter a Peixos, et dona un plus de sort.

– Lleó (Del 22 de juliol al 23 d’agost): Manifestes penediment amb una situació sentimental del passat, però això ja està fet i cal mirar endavant. No perdis l’esperança, altres persones arribaran a la teva vida.

– Verge (Del 24 d’agost al 23 de setembre): Et preocupa el futur i cerques certeses, però sembla que només trobes evasives i ambigüitat. Centra’t en el present. Una trobada amistosa pot resultar molt reconfortant.

– Balança (Del 24 de setembre al 23 d’octubre): Més diversió i sortides amb amics. Si no ets pare o mare, pots plantejar-te seriosament tenir descendència. Júpiter a Casa VI pot alliberar-te d’una feina que no t’agrada.

– Escorpí (Del 24 d’octubre al 22 de novembre): Amb Júpiter per Casa V, s’activa el sector sentimental i aquella persona que és del teu interès probablement et correspon. Però no esperis gaire més, sigues més proactiu.

– Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Visites a casa i sopars amb interessants sobretaules. T’agradaria viure en un espai més gran i sospeses un canvi de residència. Somies despert amb algú que t’agrada.

– Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Si véns d’una etapa trista o d’experimentar apatia, el trànsit de Júpiter per Casa III et dóna més esperança i bon humor. Trobades amb germans. Fas més vida a l’exterior.

– Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Millora de l’economia o com a mínim, veus una llum a l’horitzó que et mostra el millor camí per obtenir més ingressos. Compte amb els excessos gastronòmics i els dolços.

– Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Júpiter al teu propi signe obre un període més fructífer i alegre amb trobades amb amics i nous contactes a la teva agenda. L’element aigua pot resultar força terapèutic.

 

.-Aquest és un article de na Roser Bona i AMIC per a Menorcaaldia.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *