La rutina en la parella

Quan la rutina s’instal·la en les nostres vides és el moment d’avivar la flama de nou i plantejar-se una sèrie de canvis per tal de recuperar de nou els sentiments i mantenir la relació. És cert que no sempre la rutina és dolenta o té una connotació negativa, però sí a vegades pot ser un senyal que ens avisa. La comunicació és clau en la vida de parella i mai ha de faltar, però tampoc podem acomodar-nos i donar per fet l’amor i conformar-nos. Com hem sentit en moltes ocasions, les relacions són similars a les plantes i s’han de regar diàriament per evitar que morin, i realment, és així.
Encara que cada parella és diferent i els seus gustos i aficions també, hi ha unes certes pautes que podem fer per a no caure en la rutina i que serveixen per a tots.

– Improvisa un pla. Fes-li complir algun somni que tingui i que fins ara no hagi pogut realitzar, com saltar en paracaigudes, apuntar-ho a un IronMan, conduir un Ferrari o visitar algun país.

– Sorprèn la teva parella amb algun regal, amb aquell objecte que tant desitja, però en una data inesperada.

– Envia-li per whatsapp un acudit o una frase motivadora, durant el dia, si més no li ho esperi.

– Prepara-li el cap de setmana un bany relaxant seguit d’un sopar romàntic. Cuina-li aquell plat que tant li agrada o convida-li al seu restaurant preferit.

– Organitza una activitat o sortida junts per a desconnectar. Si teniu nens no deixeu tampoc de sortir solos de tant en tant. També cal dedicar-se un temps en parella cada cert temps.

– Compartiu una dutxa junts.

– Quedeu-vos tot un cap de setmana en el llit.

– Interessa’t per saber com li ha anat el dia.

– Parleu sobre els vostres somnis, desitjos i pors.

 

.-Aquest és un article de n’Eva Remolina i AMIC per a Menorcaaldia.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *