Moda urbana

La moda urbana està ja a les passarel·les de tot el món, imposant el seu peculiar i espectacular estil de ciutat inspirat en gran quantitat de peces esportives i casuals de dissenyadors famosos.
T’agradaria portar un estil fresc i juvenil en la teva rutina diària? Crea el teu propi estil combinant peces de vestir còmodes, a la moda, i amb estil personal, tant per als nois i noies.

En funció de cada ocasió, la moda urbana, pròpia de les ciutats com el seu nom mateix indica, és útil per a les activitats d’aquest lloc, moltes vegades amb rutines llargues i repleta d’estrès.

La moda urbana també és útil en sortir del treball, per a alleugerir les teves peces, canviar les sabates elegants per sabatilles còmodes i prendre’t unes canyes amb els teus amics.

La tendència casual de la moda urbana és així mateix molt útil per a vestir en aquells treballs que permeten un estil casual, sense dress code. Pots aconseguir una aparença elegant i, alhora, a la moda.

Roba urbana per a noies.

L’estil de ciutat s’ha imposat en cada ciutat del món. Les noies, però també els nois, porten un estil casual i esportiu a la ciutat. Tant noies com nois completen el seu propi estil urbà amb sabatilles i accessoris, com carteres, mitjons i bosses, per la seva comoditat i estil urbà. La moda urbana també admet colors i expressions combinades de l’estil urbà. L’estil urbà, còmode i esportiu, es completa amb sabatilles, on no poden faltar els colors clars.

Roba urbana per a nois.

Aprofitant la temporada, l’estil urbà ofereix frescor i lleugeresa. L’estil acolorit i variat de la moda urbana, permet les combinacions i colors d’allò més diversos.
Així mateix, pots complementar el teu estil i aconseguir looks fantàstics amb bosses i accessoris que realcin les teves peces sense gastar massa diners.
Les bosses, cinturons, jersei i mitjons no perden l’estil propi de la ciutat.

En aquesta temporada, la roba còmoda, informal i casual està tenint l’acceptació dels joves de les ciutats. Les sabatilles d’estil esportiu estan de moda. Per la seva comoditat, les sabatilles són les més usades per a esports, rutines llargues especials a la ciutat o per a caps de setmana. N’hi ha de totes marques i colors, per això pots combinar-les amb qualsevol peça i color.

 

.- Aquest és un article de masqmoda.es i AMIC per a Menorcaaldia.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *