Previsions astrològiques per Roser Bona del 25 de juny a l’1 de juliol de 2021

– Àries (Del 21 de març al 20 d’abril): Forta atracció entre tu i una persona amiga i no saps si passar a l’acció. L’economia et segueix preocupant i estàs disposat a remoure cel i terra per controlar el tema.

– Taure (Del 21 d’abril al 20 de maig): Pots mostrar-te gelós o controlador amb la parella. Assegura’t que no és quelcom infundat abans de dir res. Gestions per assumptes econòmics. Toca fer paperassa.

– Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Mercuri directe t’ajuda a actualitzar temes personals que es trobaven paralitzats. Nits amb una mica d’insomni. Reps el suport del pare o d’un familiar de més edat que tu.

– Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Si estaves patint perquè no tenies notícies d’una persona important per tu, ara sembla que dóna senyals de vida. Et reafirmes en les teves opinions i guanyes en seguretat.

– Lleó (Del 22 de juliol al 23 d’agost): Vas en reserva energètica. Pots sentir-te una mica cansat i amb poques ganes de fer coses. T’anirà bé posar atenció als teus projectes més personals. Procura descansar més.

– Verge (Del 24 d’agost al 23 de setembre): Mercuri directe mou temes de caràcter laboral que estaven aturats. Gaudeixes de la lectura. Trobades amb familiars amb els quals fa temps que no us veieu, per posar-vos al dia.

– Balança (Del 24 de setembre al 23 d’octubre): L’oposició Venus/Plutó et pot inquietar una mica en el terreny sentimental. Deixa que les coses flueixin de manera natural. Mercuri directe a Casa IX anuncia algun viatge.

– Escorpí (Del 24 d’octubre al 22 de novembre): Darrerament sembla que estàs una mica més replegat en tu mateix. Els altres noten la teva distància i podries estar generant malestar a algú amb la teva indiferència.

– Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Hi ha coses del passat que necessiten ser tractades perquè viatgis més lleuger. Parlar-ne, t’ajudarà a passar pàgina. Estàs decidit a fer nous amics i cerques la manera.

– Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Mart en oposició a Saturn et pot fer moure fitxa i iniciar una relació. Hi ha persones poc clares a la teva vida. No entris en discussions i sigues fidel als teus valors.

– Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Penses profundament en la teva situació laboral i material. Un assumpte sentimental que estava paralitzat, torna a moure’s. Si no ets pare o mare, et planteges ser-ho.

– Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): L’aspecte entre Sol i Júpiter, afavoreix les millores en general. Qualsevol tema que estigués estancat, es mou a favor teu. En l’amor pots tenir diverses opcions on triar.

 

.- Aquest és un article de na Roser Bona i AMIc per a Menorcaaldia.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *