Beneficis d’utilitzar desodorant en crema, t’ho expliquem tot!

El desodorant és un indispensable en el nostre necesser durant tot l’any, i forma part de la nostra rutina diària. Quan sortim de la dutxa ens ho apliquem d’una forma gairebé automàtica. A més, ens acompanya a tots costats: de vacances, al gimnàs, i fins i tot en el nostre lloc de treball.

I és que el desodorant és el nostre millor aliat quan intentem evitar la mala olor corporal i les taques de suor que es formen a les axil·les. Per això, existeixen diferents tipus de desodorants: en esprai, en roll-on, en aerosol… Però en aquest post venim a parlar-te dels desodorants en crema i dels seus beneficis, sobretot per les pells sensibles.

Desodorant en crema

Primer has de tenir en compte que molts dels cosmètics que utilitzem estan formulats amb substàncies químiques. Això fa que no siguin adequats per la pell i, en el cas dels desodorants, fan que no actuin d’una forma efectiva durant, com a mínim, vuit hores. Per aquest motiu, cada vegada més gent aposta per desodorants naturals i en crema.

Aquests tipus de desodorants no interfereixen en la transpiració natural del cos, i assegura que res obstrueixi els porus, i també ajuden a eliminar la mala olor que generen els bacteris de les axil·les. A més també podem incloure aquests beneficis:

1. No contenen alcohol ni sals d’alumini, o altres substàncies sintètiques, així que no ressequen, no obstrueixen els porus i no impedeixen l’eliminació de toxines.

2. No emeten gasos, per la qual cosa són molt menys contaminants que els aerosols, i és molt més fàcil reciclar els envasos una vegada acabats.

3. Són aptes per tota mena de pells, fins i tot les més sensibles. Al ser en crema, com ja s’ha esmentat, no resseca la pell.

4. La seva efectivitat és major, i manté durant més temps l’aroma a la pell.

 

.- Aquest és un article de bellezaactiva.com i AMIC per a Menorcaaldia.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *