Previsions astrològiques per Roser Bona del 16 al 22 de juliol de 2021

– Àries (Del 21 de març al 20 d’abril): Aconsegueixes algun objectiu establert i ho vols celebrar. Segueixes impacient en l’amor. Si vols córrer massa l’altra persona, es pot espantar una mica i posarà distància.

– Taure (Del 21 d’abril al 20 de maig): Dies per passar-ho bé amb els teus fills o parella. Fas de pont entre dues persones en conflicte, però mira de no sortir escaldat. Surts de compres i inverteixes en imatge.

– Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Trobada providencial amb algú del passat amb qui hi ha quelcom pendent. El teu món interior està agitat i cerques respostes i t’interesses per una filosofia o creença nova.

– Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Trobades familiars al voltant d’una taula. La conjunció de Venus/Mart a Casa II inclina a les despeses extres, sobretot en plaers. Poses límits a algú que vol manipular-te.

– Lleó (Del 22 de juliol al 23 d’agost): Et vols sortir amb la teva, tant si com no, però a l’altre costat hi ha algú que no es deixa manipular. Potser has d’acceptar que tot no pot ser i cercar nous objectius.

– Verge (Del 24 d’agost al 23 de setembre): Tens una mica més de temps lliure i aprofites per fer neteja a fons i gestions administratives pendents. Atracció amb algú per internet, però que potser no és gaire a prop.

– Balança (Del 24 de setembre al 23 d’octubre): Una situació familiar pot afectar de retruc al teu sector professional. No és necessàriament negatiu, però et pot fer anar de bòlit. En l’amor sembla que et corresponen.

– Escorpí (Del 24 d’octubre al 22 de novembre): Sents que la teva parella i tu no acabeu de parlar el mateix llenguatge, mentre ella mira al passat, tu vols passar pàgina. Bones notícies del sector professional.

– Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Un familiar et vol fer combregar amb rodes de molí i no estàs disposat a cedir. Pots conèixer algú en un viatge o desplaçament, amb qui sentiràs una gran connexió emocional.

– Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Forta atracció física amb algú, però també malentesos fruit de no dir les coses clares. No tinguis por de ser franc. L’economia se sosté i et permets algun caprici.

– Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Posar distància serà la manera de no veure’t afectat per persones tòxiques. La conjunció Venus/Mart a Casa VII inclina a viure un moment força apassionat amb la parella.

– Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): T’estresses per coses poc importants. Separa els problemes i ho veuràs diferent. Et fas enrere en un assumpte sentimental perquè vols estar més segur abans de pronunciar-te.

 

.-Aquest és un article de na Roser Bona i AMIC per a Menorcaaldia.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *