Visitar…la Playa del Camello

Situada en el nucli urbà de la ciutat de Santander i al costat de la península de la Magdalena on se situa la universitat internacional Menéndez Pelayo, se situa aquesta platja de sorra fina i daurada i d’uns 200 metres de longitud, el nom de la qual prové de la forma de camell que té una de les seves roques i que pot contemplar-se perfectament quan la marea està en el seu punt més baix. És una platja apta per a totes les edats a causa del poc desnivell que presenta i al seu suau onatge i disposa d’una zona habilitada per a jugar a pales. Disposa de bandera blava i tots els serveis i fins d’un aparcament públic en les proximitats, si bé durant els mesos d’estiu està bastant concorregut.

A la part alta d’un promontori en l’ancorada de la platja del camell es situa l’escultura del “nen peix”, obra que data de 1979 de l’autor Ramon Muriedas, construïda com a homenatge a la infància durant la celebració de l’any Internacional del nen i que representa un púber Déu Neptú amb el seu trident. La figura ha estat restaurada en 2019 (després que els efectes climàtics i els actes vandàlics la deterioressin) i representa sens dubte un símbol d’identitat de la ciutat.

Un entorn molt bell i una estupenda opció a visitar si et trobes en aquesta magnífica ciutat càntabra.

 

.-Aquest és un article de n’Eva Remolina i AMIC per a Menorcaaldia.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *