Què fem amb les plantes per vacances?

Cada any passa el mateix, no saber què fer amb les plantes en vacances. Si no tenim a ningú que pugui ajudar-nos en la nostra absència, aquí us deixem algunes tècniques per a mantenir-les perfectes. I un suggeriment abans d’entrar en matèria! Serà més fàcil si deixem totes les nostres plantes juntes, en un punt fresc de casa i amb llum.

Si les teves vacances són una escapada d’un parell de dies, la solució és tan senzilla com regar les nostres plantes abundantment abans d’anar-nos-en.

Si l’escapada és entre 4 i 7 dies, una opció és generar el nostre propi sistema de reg per degoteig. Podem agafar ampolles d’aigua, fer-los un petit forat en el tap amb una agulla i introduir-les boca avall en el test.

Quan el nostre viatge ja és una mica més llarg, els trucs casolans comencen a quedar-se curts. En el mercat podem trobar sistemes de reg econòmics i petits, que seran útils tant per a les nostres plantes com per a un petit hort.

Altres opcions són els tests amb autoreg, que porten un compartiment per a l’aigua i automàticament s’encarreguen d’anar subministrant-la.

L’última solució és l’aigua en gel, una espècie de glaçons que es posen en la part superior del test i que s’aniran desfent (duren uns 15 dies).

 

.-Aquest és un article de viviendasaludable.es i AMIC per a Menorcaaldia.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *