Què posar-te per a treballar a l’estiu

No tothom té vacances tot l’estiu, per això, si has de treballar, t’agradarà saber què posar-te per a treballar a l’estiu. La calor és sufocant i a més, has d’anar còmoda i elegant. Per això, els consells que et donarem, t’agradaran.
Faldilles de tub. Són un element bàsic en qualsevol armari d’oficina, però d’una manera diferent en l’estiu: dóna-li una mica de vida al teu abillament amb una faldilla de color. Una forma ràpida de donar-li vida a la teva faldilla en tub és en forma d’una petita obertura prop del genoll i lleugerament a dalt de la cuixa.

Faldilles acampanades. Atès que la majoria d’aquestes faldilles estan dissenyades per a començar en la cintura i eixamplar-se pels malucs i els genolls, immediatament adularan la teva figura i et donaran aquesta forma de rellotge de sorra que tant t’afavoreix.

Pantalons culottes. Aquests pantalons curts poden acabar en qualsevol lloc des de la part inferior del genoll fins a la meitat del panxell i a l’estiu són especials perquè són còmodes i frescos.
Vestits còmodes. És possible que un dia a la setmana laboral no tinguis absolutament cap motivació per a aixecar-te del llit i vestir-te. Els vestits són sempre una solució ràpida i senzilla perquè l’única cosa que hem de fer és ficar-te’ls pel cap. L’estructura quadrada et donarà espai per a respirar, però si sents un polsim de motivació, pots complementar-lo amb un cinturó prim o un collaret cridaner.

Peplum Tops. Alguna vegada has sentit parlar dels Peplum Tops? Són perfectes per a l’oficina diürna i per a sortir a la nit. Encara que la part superior està ajustada al cos, la part inferior s’eixampla i fa que et quedi com a anell al dit.

Aquesta mateixa característica també li donarà aquesta aparença de cintura arrabassada que és perfecta per a atreure a aquesta persona que tant t’interessa. Si tens el ventre inflat pel motiu que sigui, també el dissimularà. Pots combinar-ho amb jeans informals i sabates de taló o algun calçat formal.

Com veus, són abillaments fàcils d’usar, que et quedaran bé sense importar el tipus de cos que tinguis i, el millor, aniràs còmoda i molt fresca! L’elegància t’acompanyarà sempre i a més, sentiràs que pots menjar-te el món cada matí d’estiu.

(Un article de estasdemoda.com-AMIC per a Menorcaaldia.com)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *