Descobreix com donar-li a la teva pell les cures que es mereix aquesta tardor

Estem segures que has notat que les temperatures han començat a baixar, els dies comencen a ser més curts… La tardor en plena essència ja és aquí! I encara que deixem enrere el sol i la caloreta, és una època preciosa de taronges i marrons que ens convida a donar-li a la nostra pell les manyagues i cures que necessita. Avui et convidem a descobrir quins són els passos imprescindibles en la teva rutina.

Consells per a cuidar la pell durant la tardor

El descens de les temperatures fa que la nostra pell es torni més sensible i seca. Per això, és important tenir present que, més que mai, a partir d’aquesta estació la pell necessita molta hidratació i nutrició.

1. Evita les dutxes molt calentes. Quan comença el fred és molt temptador donar-se una bona dutxa amb aigua molt calenta. Però, sense anar més lluny, l’aigua calenta provoca sequedat cutània, que pot fer que es desenvolupi dermatitis. El més recomanable és donar-se dutxes amb l’aigua tèbia.

2. Hidratar, hidratar i hidratar. Ho repetim 3 vegades perquè no se t’oblidi mai. És una bona època per a començar a utilitzar, no només cremes que siguin hidratants, sinó que també tinguin propietats nutritives. A més, t’ajudarà a recuperar la pell més ràpid de les agressions que ha patit durant l’estiu.

3. Protecció solar. Sabem que ho repetim fins a l’avorriment, però mai és suficient quan es tracta d’aconsellar sobre temes que afecten directament la salut. Moltes vegades pensem que, quan acaba l’estiu, també acaba l’època de tirar-se protector solar. Però no! És molt important protegir-se diàriament, sigui tardor, hivern, primavera o estiu.

4. No oblidis les teves mans i llavis. Amb la baixada de les temperatures són dues de les zones que més agressions pateixen pels factors externs, com el fred, el sol… Has de tenir present que, habitualment, són dues parts del cos que no tapem amb la roba. És recomanable posar-se crema hidratant a les mans i bàlsam labial almenys dues vegades al dia per a poder evitar esquerdaments i sequedat. Això sí, tingues present que els llavis, els quals utilitzem per a parlar, menjar, beure, fer petons, entre d’altres, pot ser que necessitin més atenció.

5. Ser constant amb la teva rutina. No oblidis la teva rutina diària skincare facial i corporal. Ser constant és la clau per poder lluir una pell cuidada, bonica i, el més important, sana. Sobretot, és important complir la rutina de matí i la de nit.

 

.- Aquest és un article de bellezaactiva.com i AMIC per a Menorcaaldia.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *