Previsions astrològiques per Roser Bona del 8 al 14 d’octubre de 2021

– Àries (Del 21 de març al 20 d’abril): Compta fins a deu abans de dir el que penses. Les teves paraules poden ferir sensibilitats i la prudència serà la millor aliada. Prepares una escapada per desconnectar.

– Taure (Del 21 d’abril al 20 de maig): Voldries avançar en un assumpte important per tu, però tens por d’errar. És lògic que necessitis assegurar-te, però si deixes passar més temps, també perdràs l’oportunitat.

– Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): La conjunció Mercuri, Sol i Mart no et deixa indiferent. La ment et va a mil per hora i vols passar a l’acció. Això pot ser positiu o no, en funció del context. Prudència.

– Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Venus a la teva Casa VI pot portar un bon període professional. Pot tractar-se de millores en les condicions laborals o bé trobar una feina que t’agradi més que l’actual.

– Lleó (Del 22 de juliol al 23 d’agost): Després d’unes setmanes una mica capficat, recuperes l’energia habitual i t’endinses en nous projectes. Si no tens parella, poses la vista en una persona del teu interès.

– Verge (Del 24 d’agost al 23 de setembre): Apostes per modificar alguns vells hàbits que fins fa poc eren inconscients i vols gestionar-ho per donar el millor de tu. Trobades interessants al voltant d’una taula.

– Balança (Del 24 de setembre al 23 d’octubre): Venus a la Casa III obre la teva perspectiva de les coses i les valores d’una manera més justa. Cerques l’equilibri i t’allunyes de persones que no t’aporten res positiu.

– Escorpí (Del 24 d’octubre al 22 de novembre): Vols deixar enrere el passat i dur a terme algun canvi radical a la teva vida. L’economia entra a una etapa més favorable, el que influeix positivament en el teu ànim.

– Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Venus al teu propi signe, t’inclina a sentir-te més tranquil i en pau i a establir ponts amb qui t’envolta. També desprens més atractiu i pots notar que et miren més.

– Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Et proposes gaudir de la llar i dels teus moments de solitud. Et sents a gust amb tu mateix i acceptes el teu costat difícil. Algú t’atrau, però encara no vols llançar-te.

– Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Amb Sol i Mart a Casa IX, pots plantejar-te cercar oportunitats més enllà de les nostres fronteres o bé, ampliar el teu negoci i oferir productes/serveis a altres països.

– Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Venus a la Casa X pot oferir oportunitats professionals o bé que entris en una etapa més positiva per tu. Si no tens parella, et fas el propòsit de deixar d’estar sol.

 

.- Aquest és un article de na Roser Bona i AMIC per a Menorcaaldia.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *