Per què t’encanten les sabates

Ho sabem, les sabates són només una peça de vestir, però no podem negar que ens encanten i quan trobem un parell que ens sentin bé i que a més són còmodes, no podem evitar que es converteixin en una part important de nosaltres. Però, per què t’encanten les sabates i per què gaudeixes tant cada vegada que te’ls poses?

Et fan sentir segura de tu mateixa. Ets imparable amb el teu calçat perfecte.

T’ofereixen moltes opcions. Planes, sabatilles, talons, botins, botes, botins… No importa quin sigui el teu estil o estat d’ànim, sempre hi haurà un parell de sabates brillants esperant que te’ls posis i que et mantindran satisfeta.

Podràs lluir increïble. Aquest parell de sabates sempre elevarà la teva bellesa perquè són fabulosament bells i exclusivament per a tu. Gaudiràs cada dia que te’ls posin.

S’ajusten a tu i a la teva personalitat. Tries les teves sabates en funció del teu estil personal, de manera que no sols expressen la teva aparença exterior, sinó també la teva personalitat.

Et protegeixen. Les teves sabates protegeixen els teus bells peus de danys. Ja sigui de la sorra calenta a la platja o de la pluja amb un parell de botes de pluja que et mantenen secs els peus en els dies més plujosos. També et fan sentir més fort a causa de la confiança que et donen en tu.

Els tries tu a ells. Vas triar les sabates que tens en el teu armari, i t’encanten.

 

.- Aquest és un article d’estasdemoda.com i AMIC per a Menorcaaldia.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *