Previsions astrològiques per Roser Bona del 15 al 21 d’octubre de 2021

– Àries (Del 21 de març al 20 d’abril): Tot i que habitualment ets força autònom, no dubtis en demanar ajuda si la necessites, potser estàs sobrepassant les teves forces. Ets humà i necessites descansar.

– Taure (Del 21 d’abril al 20 de maig): Si estaves esperant un augment de sou o un millor lloc de treball, pots tenir bones notícies. Et preocupes una mica més per la salut i demanes algunes proves i diagnòstics.

– Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Et planteges la paternitat, però no et decideixes perquè l’economia no és del tot estable. Tot i això sents que potser ha arribat el moment de deixar la teva empremta al món.

– Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Més optimisme. Deixes enrere una etapa i inicies, esperançat, un nou període. Hi ha una conversa pendent amb la parella o bé amb un familiar, que ja no es pot demorar més.

– Lleó (Del 22 de juliol al 23 d’agost): A la feina pot haver-hi alguns moments tensos perquè teniu diferències d’opinió. Potser et tocarà pactar un terme mitjà per conservar la feina o perquè regni la tranquil·litat.

– Verge (Del 24 d’agost al 23 de setembre): Si tens fills caldrà fer alguna compra per ells, sigui roba o tecnologia. No ho miris com una pèrdua econòmica, possiblement serà necessari. Modifiques la dieta.

– Balança (Del 24 de setembre al 23 d’octubre): A la feina segueixes practicant la prudència i esperes que sigui el moment de moure fitxa. Possible desacord amb la parella per una qüestió relacionada amb els fills.

– Escorpí (Del 24 d’octubre al 22 de novembre): Si tens exparella pot provocar-te tota mena d’emocions negatives amb les seves paraules. No entris en provocacions ni t’aferris al que et fa mal. Allibera’t de la tristor.

– Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Si no tens parella, t’enfoques en trobar-ne, però no vols cometre errors i ets més conscient del que vols. Una persona et mira amb bons ulls, però tu ni te n’has adonat.

– Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Pots començar una relació sentimental basada sobretot en l’amistat. Deixa que les coses passin. Ja prendràs decisions. A la feina podrien atribuir-te més responsabilitat.

– Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Compte amb les friccions amb la família política. Val més posar distància i no entrar en guerres. Possible retrobament d’allò més curiós amb una amistat de fa molts anys.

– Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): L’aspecte Neptú/Plutó, facilita aprofundir en el teu món emocional i entres en contacte amb què cal transformar. Pot sorgir una oportunitat laboral que ja no esperaves.

 

.- Aquest és un article de na Roser Bona i AMIC per a Menorcaaldia.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *