Un nord americà polifacètic

N’Antxon Castresana ens porta avui la imatge d’un home singular. Es tracta d’en George Ferrara, tot un personatge singular que ja fa anys que volta per l’illa fent una mica de tot amb il·lusió i amb força encert.  En george és el delegat de la Lliga Naval Americana a Menorca,  En aquest poaper ha estat fins i tot davant del Rei Felip per recordar la figura de l’Almirall Farragut. Però també és el responsable de cuidar el cementiri dels anglessos al port de Maó, un impulsor del club rotari i un voluntari en moltes altres tasques.

Però en George també té una passió que són els avions. Té el títol de pilot i tot i que fa anys que no pot menar una avioneta això no l’impedeix gaudir com un infant en veure tots els aparells de l’Aeroclub.

Dit d’una altra manera, en Geogre ferrara és tot un exemple de gaudir plenament de la vida a l’edat que sigui.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *