Previsions astrològiques per Roser Bona del 26 de novembre al 2 de desembre de 2021

– Àries (Del 21 de març al 20 d’abril): Si tenies un viatge o una escapada pendent, es pot donar abans d’acabar l’any. Tens molta energia per cremar i això et pot provocar estrès. L’esport serà un bon aliat.

– Taure (Del 21 d’abril al 20 de maig): L’aspecte Urà/Mart et pot empènyer a actuar en un assumpte que fa temps que demana la teva atenció. Compte amb els robatoris. Procura tenir les teves coses controlades.

– Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): S’activa el sector de la parella. Si no en tens, una persona pot mostrar interès en una relació formal. Si en tens, assumptes pendents de resoldre es posen damunt la taula.

– Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Es reactiva la feina i tornes a treballar o bé augmenta el volum de treball. Si la salut és una qüestió que et preocupa fa un temps, ja no esperes més i cerques solucions.

– Lleó (Del 22 de juliol al 23 d’agost): Necessites expressar-te, no vols seguir callant. Estàs intel·lectualment inquiet i amb ganes de seguir aprenent. Si tens fills, dies de confidències i converses interessants.

– Verge (Del 24 d’agost al 23 de setembre): A la feina o en un grup d’amics, pots trobar l’ocasió per viure una aventura sexual. Sospeses un trasllat de residència. Dies per rememorar el passat amb antigues amistats.

– Balança (Del 24 de setembre al 23 d’octubre): Pots viure una gran passió amb algú que fa trontollar el teu món. Si ja tens parella, els teus sentiments seran de gran intensitat. Canvis pel que respecta a l’economia.

– Escorpí (Del 24 d’octubre al 22 de novembre): Encara que tinguis feina estable, cerques com obtenir més ingressos. Poses el focus en la dieta per millorar la salut. Si tens parella es pot mostrar una mica gelosa.

– Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Tot i que l’economia et preocupa, la veritat és que es posen algunes oportunitats al teu camí. Aprofita-les. Compte amb l’estrès, descansa més i cuida més l’alimentació.

– Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Preveus fer canvis a la teva vida de cara a l’any vinent, però de moment, prefereixes portar-ho en silenci. En el terreny sentimental, necessites més espai i llibertat.

– Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): El Sol per Casa XI t’anima a expandir-te i a mirar més enllà. Possibilitat de fer un viatge o d’establir contacte amb persones d’altres cultures. Interès a formar-te.

– Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): El Sol per Casa X obre una etapa laboral. Pots començar una nova feina o adquirir més autoritat al teu lloc actual. No permetis que et diguin com has de fer les coses.

 

.- Aquest és un article de na Roser Bona i AMIC per a Menorcaaldia.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *