Passió per la música

N’Antxon Castresana ens porta avui una imatge de na Júlia Mercadal, de nom artístic Júlia BeatLoop. De 26 anys, és una artista autodidacta amb cançons pròpies, electrònica fusionada i música d’ambient. Té repertoris diferents i va acompanyada de piano, guitarra, melòdica, armònica i loopstation. Però més enllà de les dades tècniques na Júlia és la passió per la música, per expressar la realitat que viu. La imatge de na Júlia no pot amagar que sent cada nota que interpreta.

Però la cara de na Júlia és la de molts més joves menorquins a qui la música els té el cor robat. Tots senten aquest art com una manera de dir al món el que veuen, el que noten.  Avui la imatge d’aquest submergir-se en la música té la fesonomia de na Júlia però podria ser la de molts altres joves als qui coneixem de ben aprop.

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *