Previsions astrològiques per Roser Bona del 14 al 20 de gener de 2022

– Àries (Del 21 de març al 20 d’abril): T’interesses per una pràctica o estudi poc convencional. Com sigui, ja no vols fer el mateix de sempre. En aquests dies pot emergir el teu costat més sensible i protector.

– Taure (Del 21 d’abril al 20 de maig): Voldries reconciliar-te amb el passat, pot ser una exparella, un familiar o amistat. Fas un esforç extra per millorar la teva imatge o sentir-te més a gust amb tu mateix.

– Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Mercuri retrògrad a Casa IX pot fer-te redefinir un projecte. Sembla que algun tipus de retard t’obliga a esperar. Aprofita el temps per perfeccionar el teu objectiu.

– Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Podries recuperar part d’una quantitat de diners que et deuen o que estàs a l’espera de pagament. El pare o una persona de més edat que tu, pot brindar-te la seva ajuda.

– Lleó (Del 22 de juliol al 23 d’agost): Mercuri retrògrad a Casa VII, inclina als retrobaments amb exparelles o d’altres persones que pertanyen al teu passat. Despeses extra, vinculades als fills o a un nou amor.

– Verge (Del 24 d’agost al 23 de setembre): Mercuri retrògrad pot portar una etapa d’espera al sector laboral. En la salut, és temps de tenir més cura i de ser conscient d’algun error del passat, per no repetir-lo.

– Balança (Del 24 de setembre al 23 d’octubre): Si estàs interessat sentimentalment en una persona, observaràs en la distància abans d’apropar-t’hi. Et proposes deixar de fer tanta vida sedentària i surts a caminar.

– Escorpí (Del 24 d’octubre al 22 de novembre): El Sol amb Plutó col·labora en reafirmar-te i a mostrar la teva essència sense complexos. Compte amb l’excés d’orgull i la supèrbia. Treus la Visa i et dones alguns plaers.

– Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Mercuri retrògrad per Casa III inclina a certa desconfiança, però també pot ajudar-te a expressar les teves idees i reflexions de manera més elaborada, sobretot per escrit.

– Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Potser has estat una mica innocent amb persones del teu entorn i et penedeixes d’haver-hi confiat. Et fas el ferm propòsit de centrar-te més en els teus propis interessos.

– Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Si et sents més cansat, aviat el Sol entrarà al teu signe i recuperaràs el to vital. En assumptes importants, no prenguis decisions precipitades, pren-te el teu temps.

– Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): La tibantor de Mart amb Neptú pot inclinar-te a la impaciència o a posar energia en objectius estèrils. Tria bé cap o vols dirigir-te per no haver de tornar enrere.

 

.- Aquest és un article de na Roser Bona i AMIC per a Sa Revista.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *