Homefullness, un estil decoratiu per a gaudir plenament de la teva llar

El Homefullness és l’estil decoratiu que has de triar per a la teva llar aquest 2022. Una forma de vida, més aviat, en la qual impera l’ordre, la naturalitat i la simplicitat. Qualitats que promouen el relaxament i la tranquil·litat. I tots sabem que, al final del dia, en tornar a casa, només volem desconnectar. I gaudir de la llar…

El homefullness és una tendència que neix del moviment mindfulness, i que promou sentiments de pertinença i pau. Tornar a casa i relaxar-nos és possible a partir d’alguns canvis en la decoració, en un entorn basat en tres premisses importants que passem a explicar-te.

Part de la bellesa de la decoració és l’ordre. Mantenir l’ordre també es tradueix en un major gaudi d’aquest. Quan tot està en el seu lloc ens allunyem de l’estrès que ens produeix el desordre. Ens concentrem en altres tasques més relaxants. I no tenim per què perdre temps i paciència buscant res.

Simplicitat és sempre sinònim de bellesa. I part de l’atractiu del Homefullness és concentrar-se en la senzillesa. Pots tenir l’estil decoratiu més atractiu però mantenint-te dins de la senzillesa. Sense omplir-te d’elements, colors, i textures que creguin espais amb molt d’atractiu, però que poden resultar demandants perquè has de concentrar-te més en el seu manteniment. Triar elements de materials naturals és crucial. I per descomptat, plantes d’interior i exterior.

El Homefullness com una elecció saludable per al teu entorn. Ambients còmodes, senzills i harmònics on tornar i estar en solitari, amb la parella o la família en total calma. Aquest espai personal que volem al nostre total gust pot ser un ambient saludable per a tots. Allunyat dels espais exteriors que potser no podem canviar per nosaltres mateixos.

El Homefullness està ple de bellesa i beneficis. Després de tot, és el que volem, estar a casa i gaudir d’ella. I si, a més, podem reduir l’estrès, millor.

 

.- Aquest és un article de Decoracion2.com i AMIC per a Sa Revista.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *