Previsions astrològiques per Roser Bona de l’11 al 17 de març de 2022

– Àries (Del 21 de març al 20 d’abril): Tot i els entrebancs dels darrers temps, continues amb els teus projectes. Si el cap et va a mil per hora, parla amb algú de confiança i estaràs millor.

– Taure (Del 21 d’abril al 20 de maig): Si la feina no et satisfà, fas les teves càbales per millorar-ho. Penses a ampliar la família. L’amor podria sorgir amb algú vinculat al sector professional.

– Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Mercuri a Peixos pot inclinar que el teu món interior es dispari. Durant aquest temps, perceps les coses més subtils. Bona etapa per a la teràpia emocional.

– Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Si no pots viatjar físicament, ho faràs amb la ment doncs tens una especial necessitat de desconnexió. Podries entrar en un projecte professional amb la parella.

– Lleó (Del 22 de juliol al 23 d’agost): Et sembla que són els altres els qui dirigeixen la teva vida. Agafes el comandament i et concentres més en els teus desitjos. Nostàlgia d’un amor del passat.

– Verge (Del 24 d’agost al 23 de setembre): Entres a un temps de més comunicació amb la parella i els altres en general. Cerques maneres de potenciar els teus talents. Vols recuperar el teu nen interior.

– Balança (Del 24 de setembre al 23 d’octubre): Si estàs cercant feina, no oblidis posar-te al dia i formar-te en les qüestions més bàsiques. Si tens algun problema de salut, no dubtes en demanar més opinions.

– Escorpí (Del 24 d’octubre al 22 de novembre): Mercuri per Casa V, millora la comunicació amb els fills. Si estàs enamorat, però ho portaves en secret, podries armar-te de valor i manifestar el que sents.

– Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Passes més temps a casa i gaudeixes de petites coses del dia a dia. Tens les emocions a flor de pell i podries estar recordant el passat amb certa enyorança.

– Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Mercuri per la Casa III activa la teva intuïció i pots tenir moments de clarividència. En el sector econòmic tens alguns entrebancs i cal lluitar una mica més.

– Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Els trànsits inclinen a l’enamorament o també podria ser que lliguis amb algú que no t’esperes. En general estaràs més “on fire”, però vigila, no et precipitis.

– Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Amb Mercuri al teu signe, es mouen assumptes que estaven aturats. Et sents més enèrgic, així i tot, també una mica neguitós. El sector laboral pot portar més novetats.

 

.- Aquest és un article de na Roser Bona i AMIC per a Sa Revist@.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *