Així és la Generació Z de Beauty Lovers – i això és el que ens pot ensenyar –

Les noves amants de la cosmètica ja són aquí. Amb gustos i necessitats pròpies de la seva joventut, per descomptat, però també amb poderoses idees i valors, una visió de la bellesa més genuïna i desacomplexada. I això resulta inspirador i positiu a qualsevol edat. Pot ser que tu mateixa formis part de la Generació Z – si vas néixer entre la meitat dels 90 fins a 2010, aproximadament -; o pot ser que tinguis germanes, filles o nebodes d’aquesta edat. O, simplement, pot ser que la seva manera d’entendre la bellesa se sembli a la teva o et sedueixi.

Les marques cosmètiques ja han pres bona nota del que elles demanen i estan adequant la seva oferta. Per no parlar de les noves marques que sorgeixen a tot el món i que es viralitzen i fan accessibles gràcies a Internet. El món no deixa de canviar i, amb ell, la bellesa.

El que li demana la Generació Z a la cosmètica

1. Cuidar el planeta. Busca productes vegans, basats en ingredients naturals i, per descomptat no testats en animals. La producció també ha de ser sostenible i amb envasos biodegradables.

2. Neteja facial per sobre de totes les coses. La Generació Z té clar que la neteja facial és la clau de qualsevol rutina de bellesa. Això és així a qualsevol edat, però sobretot en pells grasses o amb brots d’acne, com acostuma a succeir a aquesta edat. Per a combatre’ls, també cal utilitzar productes específics antiacne.

3. Hidratació i protecció. Les cremes i mascaretes hidratants no falten en els necessers de bellesa Z, ja que una pell grassa pot estar igualment deshidratada. La protecció solar en els productes és un plus i, per descomptat, no falta durant les temporades de major exposició.

4. Maquillatge personalitzable. El maquillatge diari no és una cosa a la qual la Generació Z atorgui especial importància. De fet, no sempre l’usa. Quan ho fa, li agrada expressar la seva creativitat i provar noves possibilitats.

5. Informació veraç. La Generació Z és la primera nascuda en l’era digital. Ha crescut amb tota la informació que necessita al seu abast i no dubte a l’hora de fer-la servir. Segueix les recomanacions que veu a través de les xarxes si les considera veritat. Si alguna cosa no li convenç, cerca més, literalment en qualsevol racó del planeta.

6. Estimar el que ens fa úniques. És cert que la Generació Z no es preocupa per coses com les arrugues o taques, però és una època de molta exigència, d’inseguretats, d’estàndards impossibles. Així que no els hi trèiem mèrit per l’esforç que fan per a mostrar-se com són i per a reivindicar el que abans ocultàvem perquè ho consideràvem ‘imperfeccions’. Cal prendre nota!

 

.- Aquest és un article de bellezaactiva.com i AMIC per a Sa Revista.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *