Previsions astrològiques per Roser Bona del 25 al 31 de març de 2022

– Àries (Del 21 de març al 20 d’abril): Amb Mercuri al teu signe pots sentir-te una mica inquiet. T’interesses per l’estudi d’una nova matèria. Ves amb compte amb les presses, sobretot si condueixes.

– Taure (Del 21 d’abril al 20 de maig): Somnis adormits plens de missatges. El teu món interior s’expressa i serà bo atendre’l. Escriure un diari o parlar confidencialment amb algú et farà sentir millor.

– Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Necessites mirar al futur amb esperança i t’allunyes d’alguna persona negativa. Trobades plenes de bons moments i complicitat en les que podria sorgir l’amor.

– Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Amb Mercuri per la Casa X pots haver de viatjar per tenir millors condicions laborals o per donar-te a conèixer. Recuperes una formació que tenies en stand by.

– Lleó (Del 22 de juliol al 23 d’agost): Per millorar la salut augmentes l’activitat física, aprofitant la gran energia que posseeixes. Avalues les teves creences i t’allunyes de les que et limiten.

– Verge (Del 24 d’agost al 23 de setembre): Estigues atent al correu perquè un missatge important podria perdre’s. Si tens un soci o un projecte en comú amb algú, us asseieu a parlar de com reorientar-ho.

– Balança (Del 24 de setembre al 23 d’octubre): Si havies tingut un malentès amb algú, ara s’obren vies de diàleg amb aquesta persona per aclarir les coses. Activitats lúdiques amb els fills que et fan feliç.

– Escorpí (Del 24 d’octubre al 22 de novembre): Amb Mercuri per la Casa VI podries rebre la resposta que estàs esperant, relacionada amb el sector laboral. Converses delicades amb un germà o una bona amistat.

– Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Amb dos planetes per la Casa V, l’amor és en aquest moment, un assumpte del teu interès i et mostres receptiu. Algú podria moure fitxa i demanar-te una cita.

– Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Fas més acollidora la teva llar. Trobada amb un familiar de qui fa temps no tenies notícies. Necessites parlar de com et sents i cerques la persona adequada.

– Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Amb Mercuri per la Casa III, sents que has d’expressar el que penses amb total franquesa, però potser hauràs de filtrar-te una mica per no ferir sensibilitats.

– Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Per obtenir més ingressos potser hauràs d’arriscar una mica. Creu en les teves habilitats innates i si algú et fa sentir insegur, no dubtis en posar-li límits.

 

.- Aquest és un article de na Roser Bona i AMIC per a Sa Revista.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *