Els Murparty o Murder Parties, el nou entreteniment per a adults

Murder parties, és una paraula anglesa que serveix per a denominar els jocs de misteri per a adults que giren al voltant d’un assassinat i en el qual els assistents han d’esbrinar qui és l’assassí alhora que tracten d’aconseguir els diferents objectius que se’ls planteja, ja que cadascun ha d’assumir el rol d’un personatge del qual prèviament se li ha lliurat informació.

Aquests jocs també es denominen Murder Mistery Games, Cluedo en Viu (en honor al joc de taula) o Sopars de misteri i suposen una forma diferent i original de celebrar un aniversari, unes noces, un esdeveniment d’empresa o qualsevol reunió entre amics o familiars.

Els Murder parties, tenen diferents formats, podent-se jugar en línia, en directe (guiats per una empresa especialitzada amb actors presencials), o bé organitzada de manera particular.

Per a desenvolupar el joc i ficar-se més en cada personatge, els participants poden disfressar-se concorde a la temàtica, així com ambientar el lloc de la celebració amb música i una decoració adequada.

Actualment, podem trobar jocs ja creats que es poden descarregar en internet llestos per a ser usats, o bé, crear-ne un, a mida, perquè s’adapti perfectament a l’espai del qual disposem, al nombre de convidats, així com a l’edat i personalitat d’aquests.

Independentment de com es plantegi, els Murderparty són sens dubte un pla diferent per a passar una bona vetllada en companyia.

 

.- Aquest és unarticle de n’Eva Remolina i AMIC per a Sa Revista

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *