5 tendències de color amb les quals la teva cabellera florirà aquesta primavera

M’encanta l’arribada de la primavera. Aquesta sensació, a l’inici del camí, quan tot està per viure i per gaudir. Amb tota aquesta energia renovada que té ganes de sortir i revolucionar-ho tot. De dalt a baix. Sí, començant pel cabell. Perquè, igual que els paisatges s’omplen de múltiples tonalitats, la temporada ens porta noves tendències de color per a il·luminar i reviure totes les cabelleres. Pren nota d’aquestes 5 propostes!

1. Coure especiat

Els tons rogencs o ginger no ens abandonen aquesta temporada, però sí que es transformen, barrejant-se amb altres tons per a oferir-nos nous acabats. Com explica la perruquera Raquel Saiz, de Saló Blue by Raquel Saiz en Torrelavega (Cantàbria): “Els ginger s’aclareixen una mica i ja no es porten tan foscos. Aquest efecte s’aconsegueixen combinant amb rossos foscos i mitjans i amb castanys clars. Ho fan, a més, per tota la cabellera, sense efecte arrel i amb molta lluentor”.

2. Ros càlid

Les cabelleres rosses sempre són una bona opció durant la primavera, i encara més si estan plenes de llum i delicats matisos. En la seva col·lecció Ceramics, la marca Montibello ens proposa el look Luminous Gold, un preciós ros càlid i cremós, sublimat per una lluentor esmaltada. Aquesta mescla de tons terra beix i daurat argila crea un contrast natural gràcies a la tècnica de coloració Natural Lights. És impossible no enamorar-se d’aquest color.

3. Tot al negre

Les cabelleres banyades amb tons foscos es tornen magnètiques i sofisticades, però cal saber com portar-les perquè no apaguin el nostre rostre. Tal com explica la perruquera Felicitas Ordás, de Felicitas Hair a Mataró (Barcelona), els derivats del negre són tendència, no obstant això, “són tons que no li queden bé a tothom, sobretot a pells pàl·lides perquè les apaga encara més. La clau està a triar tons càlids o freds i, a vegades, matisar-los amb reflexos com l’expresso o el cafè”.

4. Balayage i Hair Contouring

Les tècniques de color que aclareixen el cabell continuen sent un encert segur quan arriba l’època de bon temps. Així ho ha tornat a demostrar la influencer Laura Matamoros, nova ambaixadora de la marca Redken, la qual es va posar en mans del perruquer Juan Diego Teo per a aconseguir un canvi radical en la seva cabellera, combinant les tècniques de hair contouring i balayage en tons rossos. Un look més heavy i trencador que ha aportat llum i profunditat al seu cabell.

5. Castanys amb matisos

Els tons marrons també adquireixen nous efectes, gràcies a variacions subtils que assoleixen marcar la diferència. “Qualsevol color és luxós quan aporta matisos diferents i plens de lluentor. Els castanys amb un toc coure revitalitzen la nostra imatge al mateix temps que són fàcils d’aconseguir i mantenir. Ens actualitzen amb una espurna natural molt suggeridora, aclarint només un o dos tons la nostra base”, indica el perruquer Rafael Bueno, de Rafael Bueno Perruquers a Màlaga.

 

.- Aquest és un article de bellezaactiva.com i AMIC per a Sa Revista.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *