Previsions astrològiques per Roser Bona del 22 al 28 d’abril de 2022

– Àries (Del 21 de març al 20 d’abril): L’economia demana la teva intervenció. Cal ajustar pressupostos i no estirar més el braç que la màniga. Et reafirmes de manera directa i podries precipitar-te.

– Taure (Del 21 d’abril al 20 de maig): Felicitats! El Sol entra al teu signe. Temps de connectar amb el que ets. Els aprenentatges del darrer any han de servir per depurar objectius i establir límits.

– Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): És hora de dissenyar els teus anhels amb més precisió, però també és important no perdre la fe. Creu més en tu mateix i no esperis agradar a tothom. Persevera.

– Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Tens ganes de trobar-te amb antics amics i els busques. Amb la parella podeu planejar un viatge. T’interesses per l’exercici físic per apaivagar l’ansietat.

– Lleó (Del 22 de juliol al 23 d’agost): S’activa el sector professional. Vols obtenir més autonomia en el teu lloc de treball i si ja has tocat sostre, cerques la manera d’establir-te pel teu compte.

– Verge (Del 24 d’agost al 23 de setembre): Hi ha diverses persones del teu interès amb les que vols tornar a quedar per decidir-te. Si vens d’una etapa apàtica, cerques activitats que t’aportin més alegria.

– Balança (Del 24 de setembre al 23 d’octubre): En aquests dies podrien preocupar-te els assumptes fiscals o algun tema bancari. Es pot donar una especial connexió amb algú, envoltada de seducció i misteri.

– Escorpí (Del 24 d’octubre al 22 de novembre): El Sol a Casa VII il·lumina el terreny relacional. Fas contactes útils per pujar professionalment. T’agradaria avançar en una relació, però tens una mica de por.

– Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): El sector laboral posa de relleu alguns problemes a resoldre. No permetis que decideixin per tu. Fes-te valer. Et sents més enèrgic i augmentes l’exercici físic.

– Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): S’obre un període d’oportunitats en l’amor. El més important serà mostrar-te com ets i no acceptar miques. Si hi havia dificultats, millor connexió amb els fills.

– Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): El Sol transita pel sector domèstic i s’inicia un temps per estar més a casa o adequar-la a les teves necessitats. L’economia encara gaudeix de certa protecció.

– Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Vols descobrir coses noves perquè ja no et conformes amb el de sempre i si no estàs bé amb el que t’envolta, podries pensar a anar a viure a un altre indret.

 

.- Aquest és un article de na Roser Bona i AMIC per a Sa Revista

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *