Previsions astrològiques per Roser Bona del 20 al 26 de maig de 2022

– Àries (Del 21 de març al 20 d’abril): Etapa menys sedentària. Et sents més inquiet. Has entès que cal dialogar i mostres una millor predisposició al diàleg, sobretot amb aquelles persones que estimes.

– Taure (Del 21 d’abril al 20 de maig): El Sol transita per Casa II i poses més atenció a les despeses. Et reafirmes amb més seguretat. Dies per gaudir de celebracions, com ara aniversaris o casaments.

– Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): FELICITATS! El Sol entra al teu signe i comences un nou cicle. En l’àmbit professional, trobes a les persones adequades. Molta activitat mental amb noves idees.

– Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Tens motivacions ocultes per dur endavant un projecte professional/personal i estableixes la teva estratègia. Moment de plenitud i certa tranquil·litat interior.

– Lleó (Del 22 de juliol al 23 d’agost): Oportunitat de feina mitjançant una amistat. Cerca a l’agenda o entre els contactes virtuals. Et preocupes pel futur dels fills i fas plans divertits amb ells.

– Verge (Del 24 d’agost al 23 de setembre): El Sol activa el sector professional i les teves aspiracions més ambicioses. No vols perdre més el temps i si la teva relació no et satisfà, prens distància.

– Balança (Del 24 de setembre al 23 d’octubre): Si fins ara no viatjaves gaire, voldries conèixer món. Pot ser que la parella es mostri una mica altiva i no escolti les teves necessitats. Si cal, posa límits.

– Escorpí (Del 24 d’octubre al 22 de novembre): Bon moment per abordar assumptes delicats. Estàs predisposat a acceptar algunes experiències del passat. Una persona d’edat avançada demana la teva companyia.

– Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): És temps de col·laborar més i d’escoltar el parer dels altres. Una persona del signe Lleó o de característiques solars, s’interessa per tu i t’ho farà saber.

– Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): S’activa el sector de la salut i de la feina amb visites al metge i reunions laborals per reajustar el lloc de treball. Si ho necessites, demana augment de sou.

– Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): El Sol activa la Casa V i pots començar una relació. Et mostres més competitiu i enèrgic del que és habitual. Si tens fills, és hora d’atendre assumptes pendents.

– Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Desitges independència. Si encara vius amb els pares o en un pis compartit, vols establir-te pel teu compte i viure sol. Algú de la família reclama la teva ajuda.

 

.- Aquest és un article de na Roser Bona i AMIC per a Sa Revista.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *