Previsions astrològiques per Roser Bona del 10 al 16 de juny de 2022

– Àries (Del 21 de març al 20 d’abril): Les teves emocions passen per un temps d’exaltació. Si estàs molt implicat en un projecte laboral, no deixis de tenir temps de qualitat amb els qui més estimes.

– Taure (Del 21 d’abril al 20 de maig): Saturn retrògrad transitant per Casa X, inclina a haver de fer un pas enrere per valorar si les teves aspiracions professionals guarden relació amb la realitat.

– Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Mercuri torna al teu signe i amb ell les ganes de moure’t habituals. La Lluna Plena per Casa VII, il·lumina el sector de la parella. Moment de parlar d’emocions.

– Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Si vas deixar diners, ara podries recuperar-los. Amb Saturn retrògrad a Casa VIII poden activar-se alguns traumes. No deixis d’anar a l’especialista si és el cas.

– Lleó (Del 22 de juliol al 23 d’agost): Una persona de més edat que tu que pertany al teu passat sentimental, pot ocupar els teus pensaments en aquests dies. Es recupera el tracte amb una vella amistat.

– Verge (Del 24 d’agost al 23 de setembre): Perfiles millor la teva trajectòria professional, evitant les opinions alienes. Pel que fa a la salut, si tens molèsties, recuperes un tractament que havies deixat.

– Balança (Del 24 de setembre al 23 d’octubre): Tens l’impuls per deixar enrere limitacions imposades pels altres o per tu mateix. En un viatge pots connectar amb algú que sentiràs que parla el teu llenguatge.

– Escorpí (Del 24 d’octubre al 22 de novembre): Vols fer partícip a algú del que et passa i sembla que has trobat la persona de confiança adequada. Reps l’entrada, parcial o total, d’uns diners que esperaves.

– Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Mercuri a Casa VII activa el sector social. Si estàs cansat de fer el mateix i en solitud, prens la iniciativa i t’apuntes a grups o a activitats del teu interès.

– Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Si la teva feina no et satisfà, mous els fils necessaris per cercar-ne una altra. Dones veus i tires de contactes. L’enamorament podria sorgir a una xarxa social.

– Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Saturn retrògrad obre un temps de mirar el passat per revisar fets no superats. Es donen segones oportunitats, però per aprofitar-les, hauràs de reflexionar més.

– Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Si no treballes i cerques feina, hi ha indicadors els quals indiquen que cal sortir del perímetre habitual. Si treballes, és temps d’expansió associat a canvis o desplaçaments.

(Un article de Roser Bona – Amic per a Menorcaaldia.com)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *