Previsions astrològiques per Roser Bona del 17 al 23 de juny de 2022

– Àries (Del 21 de març al 20 d’abril): Si estaves trist o encaparrat, una bona amistat t’ajudarà a aixecar l’ànim amb les seves xerrades i bromes. Una sortida al camp o la muntanya, t’anirà molt bé.

– Taure (Del 21 d’abril al 20 de maig): Assumeixes la teva vida sentimental i si no estàs a gust amb la parella, valores deixar-ho. Però si actualment estàs solter, comença una forta atracció per algú.

– Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Al sector professional segueixen els dubtes i no goses prendre decisions. Si tens una vena artística, s’activa la creativitat i dediques més temps al teu talent.

– Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Estàs força sensible i captes petites coses que normalment ignores. T’interesses per algun tipus d’inversió o sobre com augmentar el saldo del compte corrent.

– Lleó (Del 22 de juliol al 23 d’agost): Et sents responsable d’un fet relacionat amb el teu passat. Està bé ser-ne conscient, però no et torturis. Si tens un negoci a internet, vius una etapa d’expansió.

– Verge (Del 24 d’agost al 23 de setembre): T’enfoques en qüestions laborals i si vols avançar t’has de posar al dia. Cuida l’esquena i no portis un excés de pes. Ets molt autònom, però deixa’t ajudar.

– Balança (Del 24 de setembre al 23 d’octubre): Algunes obligacions poden fer-te postergar una cita romàntica. Si és el cas, cerca alternatives. Somnies a fer vacances i de moment et regales una escapada.

– Escorpí (Del 24 d’octubre al 22 de novembre): L’exparella pot demanar-te una nova oportunitat, però tu ja estàs en una altra història. Reps un missatge d’allò més enigmàtic per una xarxa social o aplicació.

– Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Si pensaves a canviar de feina, pots tenir diverses opcions entre les quals escollir. En l’amor, no manquen persones interessades, però tu t’has tornat més selecte.

– Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): El teu sistema nerviós pot estar més excitat que de costum. Escriure serà una alliberació. Pel que fa a l’economia, per fi agafes les rendes i et poses al dia.

– Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Si volies pintar la casa, aprofites els dies de més llum i calor. La tensa relació amb una dona de la família, entra en una etapa de pactes i diàleg més empàtic.

– Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): No dubtes en plantar cara a algú de l’entorn diari, que abusa de la teva confiança. Pots haver sentit decepció amb una amistat, però no deixis que t’afecti més.

 

.- Aquest és un article de na Roser Bona i AMIC per a Sa Revista.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *