Previsions astrològiques per Roser Bona del 24 al 30 de juny de 2022

– Àries (Del 21 de març al 20 d’abril): Si hi havia conflictes amb els germans o veïns, s’obre un període de reconciliacions i pactes. T’has adonat que cal redecorar la llar i comences a fer projectes.

– Taure (Del 21 d’abril al 20 de maig): Venus a Casa II afavoreix la gestió de l’economia i això significa: més tranquil·litat per tu. Celebracions i trobades socials, on pot sorgir l’amistat o l’amor.

– Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Amb Mercuri i Venus a Bessons, entres a un oasi de pau. Si estaves una mica nerviós, cerques el costat positiu de les coses. En l’amor, prens tu la iniciativa.

– Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Felicitats! El Sol entra al teu signe i renoves energia i il·lusions. Amb Venus a Casa XII els afectes són ara de gran importància. Guanyes seguretat en tu mateix.

– Lleó (Del 22 de juliol al 23 d’agost): El Sol a Casa XII activa el món interior i connectes amb el teu costat més vulnerable per gestionar-lo. Tens somnis que ningú més sap i que esperes fer realitat.

– Verge (Del 24 d’agost al 23 de setembre): Mercuri i Venus a Casa X activen el terreny professional i de les aspiracions més elevades. Si tens una xerrada pendent amb el pare, ara pot ser el moment oportú.

– Balança (Del 24 de setembre al 23 d’octubre): El Sol per Casa X no et deixa abaixar la guàrdia pel que fa a assumptes de feina. Si treballes per altres, es preveu un augment de responsabilitats i de funcions.

– Escorpí (Del 24 d’octubre al 22 de novembre): Pots rebre la visita d’una amistat que viu lluny. T’interesses per temes espirituals o per la filosofia. Necessites entendre les coses i vols ampliar horitzons.

– Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): El Sol a Casa VIII activa assumptes materials. Controla les qüestions fiscals i si cercaves ajuts econòmics o subvencions, en aquest període es poden moure coses.

– Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): El Sol transita el sector de la parella i en aquestes quatre setmanes pot sorgir alguna oportunitat sentimental. També és viable que et busqui un amor del passat.

– Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Amb Venus per Casa V pots mostrar el teu costat més amable. Amb aquest trànsit, la relació amb els fills es torna més expressiva i afectuosa. L’amor és a l’aire.

– Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): El Sol pel sector de l’afecte és un indicador d’augment de la fertilitat. Cerques l’autenticitat i decideixes mostrar-te tal com ets, encara que no t’entenguin.

 

.- Aquest és un article de na Roser Bona i AMIC per a Sa Revista

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *