Previsions astrològiques per Roser Bona de l’1 al 7 de juliol de 2022

– Àries (Del 21 de març al 20 d’abril): Mart per Casa II posa la mirada en el compte corrent. Vols liquidar deutes i fas tot el possible. Si has posat algun quilo, comences una dieta i fas més exercici.

– Taure (Del 21 d’abril al 20 de maig): El trànsit de Mart al teu signe, afavoreix temes laborals i l’inici de projectes. Lluites pel que consideres teu. Estàs guerrer i no acceptes un no per resposta.

– Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Vigila amb les obsessions, sobretot pel que fa al sector sentimental. Deixa que passi el temps i les coses es posin al seu lloc. Dissenyes un pla d’estalvi.

– Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Les circumstàncies podrien deixar al descobert una falsa amistat i hauries de posar distància. La mare o una dona de la família, pot necessitar la teva companyia.

– Lleó (Del 22 de juliol al 23 d’agost): Lluites per fer-te un lloc a l’empresa on treballes o bé per estructurar un nou negoci en solitari. Una persona amiga podria revelar els seus sentiments cap a tu.

– Verge (Del 24 d’agost al 23 de setembre): En viatges i desplaçaments, no perdis de vista les teves coses. Et mostres més rebel i ja no acceptés imposicions. Vols establir la teva pròpia filosofia de vida.

– Balança (Del 24 de setembre al 23 d’octubre): Mart per Casa VIII afavoreix treballar en aquelles qüestions més íntimes i delicades. Et sents més valent i és temps de trencar barreres imposades per la por.

– Escorpí (Del 24 d’octubre al 22 de novembre): Mart per la Casa VII activa el sector relacional. Pot ser que amb aquest trànsit et plantegis iniciar aquella relació de parella que havies deixat en stand by.

– Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): El patrimoni és ara important per tu. Cerques una certa estabilitat i no descartes comprar un habitatge. Algú de la família pot posar-te a prova. Sigues prudent.

– Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Mart per Casa V inclina a viure un període més actiu. T’ocupes més del teu cos i de fer exercici. Una persona s’interessa per tu i ho pot fer de manera insistent.

– Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): En l’amor, no vols equivocar-te i t’ho agafes amb calma. Mart a Casa IV acciona assumptes domèstics. Si vius amb més persones, delimites clarament el teu espai.

– Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Si la teva relació de parella estava en un moment delicat, es poden donar segones oportunitats. Al sector laboral defenses els teus interessos amb contundència.

 

.- Aquest és un article de Roser Bona i AMIC per a Sa Revista.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *