Previsions astrològiques per Roser Bona del 22 al 28 de juliol de 2022

– Àries (Del 21 de març al 20 d’abril): Poses més atenció a l’amor. Si tens una relació casual, es pot tornar més afectuosa i estable. Dies per passar-ho bé amb els fills i guardar-los en el record.

– Taure (Del 21 d’abril al 20 de maig): El Sol per la Casa IV convida a gaudir de la llar i de la família. Podries conèixer a una persona mitjançant una xarxa social, amb la que tindreu punts en comú.

– Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): T’interesses per l’estudi d’altres cultures o llengües. La teva intuïció és ara molt activa. Amb Sol i Mercuri per Casa III vols parlar de tu i que et coneguin.

– Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Sospeses la possibilitat de tenir descendència. Et preocupes per l’economia i implementes més control de les despeses. T’expresses amb més seguretat en tu mateix.

– Lleó (Del 22 de juliol al 23 d’agost): Felicitats! El Sol entra al teu signe i comences un nou període vital. Vols passar a l’acció en l’àmbit professional, però no et precipitis. Sense pressa però sense pausa.

– Verge (Del 24 d’agost al 23 de setembre): Dones unes quantes voltes a assumptes molt personals i que potser no coneix ningú més. No siguis tan dur amb tu mateix. Una amistat pot passar a ser quelcom més.

– Balança (Del 24 de setembre al 23 d’octubre): Amb la parella sembla que teniu diferents filosofies de vida i això pot portar alguna tensió. Sol i Venus per Casa XI pot portar bons moments amb els amics.

– Escorpí (Del 24 d’octubre al 22 de novembre): La parella podria estar patint estrès i caldrà més comprensió. El sector professional entra a una nova etapa i et planteges si continuar treballant del mateix.

– Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Recuperes el contacte amb aquells amics que viuen lluny. Pot sorgir un viatge inesperat. Aconsegueixes relativitzar alguns problemes i estàs de més bon humor.

– Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Si has viscut una decepció, aprens de l’experiència i passes pàgina. Vols augmentar els ingressos. Podries associar-te amb un amic i iniciar un negoci plegats.

– Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): S’activa la vida social amb nous contactes. Una persona amb una situació de cert poder, pot fixar-se en tu com a parella. Bon moment per exposar o vendre productes.

– Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Nova etapa pel que fa a la feina. Pots tenir un ascens laboral o començar una emprenedoria. Augmenta la teva energia física, però no abusis de les teves forces.

 

.- Aquest és un article de Roser Bona i AMIC per a Sa Revista

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *