3 claus per a donar a la teva casa un aire estiuenc

És estiu i és el moment d’afegir alegria i llum a les llars. No és necessari fer grans obres o reformes, sinó simplement canviar alguns elements decoratius per a preparar la casa per a la temporada estival. Compartim les tres clau bàsiques.

Alleugerir l’espai.

És clau perquè es vegin les estades més netes i àmplies. A més, l’ambient se sentirà més fresc i lleuger. Aposta per línies de mobiliari més senzilles, teixits menys pesats i els elements de decoració justos i necessaris.

Colors clars.

Els colors clars són els millors aliats per a decorar la llar durant l’època estival. Proporcionen una sensació més àmplia, relaxada, airejada i neta visualment. A més, fomenten la creació d’una atmosfera més fresca. El blanc sempre és una aposta segura.

Teixits lleugers.

És el moment de dir adéu als teixits opacs i pesats, sobretot en les finestres, perquè no deixen passar la llum. En espais tant interiors com exteriors les catifes de teixits naturals són fantàstiques per a aquesta temporada. Són teixits molt frescos i transpirables, que li donen un toc de calidesa a l’ambient sense aportar calor.

Cal assenyalar la importància d’afegir les plantes com a element decoratiu en totes les estades de la llar, incloent-hi el bany i el dormitori. Les plantes per si soles fomenten la naturalitat i la frescor de qualsevol estada, així que no poden faltar a la casa.

 

.- Aquest és un article de vivirhogar.republica.com i AMIC per a Sa Revista

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *