Na Raquel, l’actriu i narradora que calla

N’Antxon Castresana ens porta avui la imatge d’una actriu i narradora oral professional, na Raquel de Manuel Mur. Pèro la imatge del nostre fotògraf és molt impactant. Algú que es guanya la vida parlant a escenaris, llegint contes o posant la veu a diversos enregistraments es tapa la boca. Es queda sense sons. Què pot motivar aquest fet? I la mirada de por, o de sorpresa?

Queda clar que un actor pot expressar molt i no només amb la veu. Tot el seu cos es capaç de transmetre un missatge i això és el que copsa la fotografia de n’Antxon: un actor és molt més que la seva veu, es la caracteritzacio, els gestos, els ulls…

Na Raquel és ara fent teatre social amb Beta teatre, però a Menorca ja se la coneix per la feina feta amb el grup de lectura juvenil de Ciutadella, amb microteatre com ‘Onírica’ i tantes d’altres activitats.

I malgrat tot. Veiem la foto i ens seguim preguntant. Què l’ha fet callar en aquest precís moment?

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *