Previsions astrològiques per Roser Bona del 29 de juliol al 4 d’agost de 2022

– Àries (Del 21 de març al 20 d’abril): Si una persona de l’àmbit familiar vol imposar-te les seves idees o maneres de fer les coses, reaccionaràs defensant-te. Trobada esperada amb una persona amiga.

– Taure (Del 21 d’abril al 20 de maig): Pot ser que t’hagis de posicionar i defensar a algú a qui aprecies. Estàs més aventurer del que és habitual. Recuperes moments de dolça intimitat amb la parella.

– Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Hi ha coses que no expresses i que t’estan provocant malestar. Si no ho pots dir, escriu el que sents. Et dones algun caprici i gaudeixes dels petits plaers.

– Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Si fa poc que has iniciat una relació, no corris i aprofita per conèixer a la parella. En general, sents que has de ser lleial a tu mateix i fas el que creus.

– Lleó (Del 22 de juliol al 23 d’agost): Possible malentès amb una amistat. Si vols seguir la interacció, caldrà aclarir les coses. Amb la Lluna nova et sents més connectat amb tu mateix i amb més energia.

– Verge (Del 24 d’agost al 23 de setembre): A la feina pots haver entrat en competència amb algú. Valora si la pèrdua d’energia que això suposa val la pena. Sembla que cal posar-se al dia tecnològicament.

– Balança (Del 24 de setembre al 23 d’octubre): El trànsit tens a la Casa VIII fa pensar que t’estàs obsessionant amb alguna qüestió que no et deixa tranquil. Pot sorgir una forta atracció amb una amistat.

– Escorpí (Del 24 d’octubre al 22 de novembre): Amb la parella feu plans pel futur. Fas més vida social. Coneixes gent nova i possiblement més jove que tu. Al sector laboral hauràs de deixar les coses clares.

– Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Possibles canvis al sector laboral. Et sents més àgil i la teva ment va a mil per hora. Si tens algun problema de salut cerques altres diagnòstics o tractaments.

– Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Si estàs cercant parella, potser caldrà tenir una mica més de paciència. Fas llargues i profundes reflexions sobre uns fets que t’han passat i aprens la lliçó.

– Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Pots viure situacions especials, gairebé inexplicables, amb persones desconegudes. Si sents que algú et vol perjudicar, fes cas a la intuïció i sigues prudent.

– Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Diuen que val més el que es calla, que el que es diu i això serà aplicable sobretot a la feina. Els fills poden tenir necessitats que suposen despeses extra.

 

.- Aquest és un article de Roser Bona i AMIC per a Sa Revista.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *