Previsions astrològiques per Roser Bona del 5 a l’11 d’agost de 2022

-Àries (Del 21 de març al 20 d’abril): Podries iniciar una nova etapa al sector laboral. Crees el teu racó zen per desconnectar de les tensions. Si t’has d’enfadar amb algú, primer compte fins a deu.

-Taure (Del 21 d’abril al 20 de maig): Practica la paciència habitual per sortejar les provocacions, sobretot a la feina. Estàs una mica nostàlgic i sospeses contactar amb una persona del passat.

-Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): S’activen assumptes laborals que estaven parats i si tenies algun problema de salut, et mous per trobar solucions. En aquests dies et fixes més en els detalls.

-Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Si no tens feina, vius un temps on poden donar-se unes quantes oportunitats. La Lluna Creixent a Casa V et fa sentir més amorós i romàntic. Et planteges ser pare.

-Lleó (Del 22 de juliol al 23 d’agost): Les teves emocions són ben intenses ara. No permetis que l’orgull t’allunyi dels que estimes. Si esperaves uns diners, amb Mercuri a Casa II poden venir a tu.

-Verge (Del 24 d’agost al 23 de setembre): Mercuri al teu signe et pot donar un extra de dinamisme. Tens més ganes de comunicar-te. Una persona que té una certa autoritat o poder et confia un secret.

-Balança (Del 24 de setembre al 23 d’octubre): Si no treballes cercaràs activitats que t’omplin. Estàs cansat de veure les mateixes cares i et mous per fer noves amistats. Una persona d’edat avançada et necessita.

-Escorpí (Del 24 d’octubre al 22 de novembre): Possible situació tensa o malentès amb persones del sexe femení. Et dones un homenatge i et mimes una mica més. Una amistat es pot convertir en alguna cosa més.

-Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Tens ganes de viatjar, però encara no tens clar on anar. Si una persona del teu interès no dona cap senyal, no perdis el temps esperant i cerca altres opcions.

-Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Vius un aparent estancament que pots aprofitar per estructurar els objectius de cara a setembre. Dies per posar atenció a la casa i fer alguna reparació pendent.

-Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): La conjunció Mart/Urà és molt energètica. Aprofita per fer allò que normalment et fan mandra. No està de més aplicar la prudència, ja que tendiràs a la precipitació.

-Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Intuïció molt activa. Descobriràs que una persona del teu dia a dia, sent alguna cosa per tu. Si tens una xerrada tensa pendent, trobaràs les paraules adequades.

 

.- Aquest és un article de na Roser Bona i AMIC per a Sa Revista.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *