Bàsics de bellesa per al teu necesser si vas de viatge

Encara que totes coneixem els productes que utilitzem diàriament i que hem de portar de viatge, l’estiu és una època excepcional en la qual hem d’afegir un extra d’hidratació. Amb les temperatures elevades i els raigs de sol, productes com el protector solar o l’aigua termal es converteixen en imprescindibles. Per aquesta raó, mai està de més elaborar una llista per a saber què has de portar-te de viatge tant sí com no.

Et proposem una llista d’imprescindibles per a l’estiu que no poden faltar en el teu necesser ( a més dels teus bàsics diaris de tot l’any):

Protectors solars. És fonamental que t’apliquis protector solar facial i protector solar capil·lar diàriament. La utilització de tots dos ha de realitzar-se al matí, abans de sortir de casa. No obstant això, si vas a la platja o a la piscina i et banyes cada poc temps, aquests productes han de tornar-se a aplicar, ja que perden el seu efecte de protecció i deixen la pell al descobert. També cal afegir un protector solar per al cos.

After sun. Després d’haver pres el sol o en passar el dia a la platja o piscina, hem d’hidratar la nostra pell per ajudar-la a recuperar-se. Per a això hem d’untar after sun, que, a més, té un efecte calmant.

Xampú en sec. Amb tanta humitat a la platja i la piscina, no està de més que portis amb tu un xampú en sec i intentis rentar menys el cap amb xampú i condicionador convencionals. El teu cabell ho agrairà.

Aigua termal o boira facial. Finalment, alguns refrescants, com l’aigua termal o la boira facial, ajuden a l’hora de refrescar i hidratar la pell del rostre. Aquests productes han estat dermatològicament testats i, a més de provocar un satisfactori efecte de frescor en el rostre, permeten que aquesta es mantingui hidratada davant l’elevada temperatura i la suor.

Com hem comentat, a aquests hem d’afegir els articles clàssics que utilitzes en la teva rutina diària.

*Un article d’Amic per Sa Revista.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *