Skip to content

Previsions astrològiques per Roser Bona (del 19/02 AL 25/02)


– Àries (Del 21 de març al 20 d’abril): Mart en bon aspecte amb Plutó, porta una etapa que pot resultar força fructífera pel que fa a la feina i als projectes personals més ambiciosos. Pot sorgir una inesperada atracció passional amb una amistat.

– Taure (Del 21 d’abril al 20 de maig): Mercuri avançant directe per la Casa X, pot desencallar assumptes professionals que es trobaven paralitzats. Una persona es fixa en tu i traça un pla per apropar-se.

– Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Augment de l’energia. Podries dissenyar un pla d’exercicis, doncs et sents força actiu. Si hi havia distància física amb un germà/germana, fareu el possible per trobar-vos.

– Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): El Sol transita per Casa IX i et fa mirar altres horitzons. Això pot ser: començar l’estudi d’una matèria nova o bé un augment de la teva fe, fins i tot un cert misticisme.

– Lleó (Del 22 de juliol al 23 d’agost): El Sol per Casa VIII inclina a un temps de contenció, un temps ideal per fer front a algunes pors o assumptes delicats per tu. També és temps de posar en ordre l’economia.

– Verge (Del 24 d’agost al 23 de setembre): Podries trobar parella.  Si ja en tens, tractareu assumptes importants pels dos, de manera franca i directa. Ets conscient de que has de fer canvis pel que fa a la salut.

– Balança (Del 24 de setembre al 23 d’octubre): Un assumpte sentimental que creies oblidat, pot tornar a activar-se en la teva ment i et pots sentir nostàlgic. Si hi havia un problema amb un fill, es pot desencallar.

– Escorpí (Del 24 d’octubre al 22 de novembre): Algunes persones del signe poden estar vivint una batalla amb l’ex-parella. Cal recordar que tot és transitori. Si no tens parella, el Sol a Casa V pot portar un nou amor.

– Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): El Sol a Casa IV planteja qüestions relatives a la llar, un canvi de residència o una reforma. El teu telèfon o les teves xarxes treuen fum. Augmenten les comunicacions.

– Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Si pensaves en fer dieta, Mercuri directe a Casa II, activa el que té a veure amb la gestió del que menges. Mart en aspecte a Plutó pot portar una relació força passional.

– Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Amb Mercuri directe et sents més actiu. Dies de gestions burocràtiques, de corredisses i visites. El Sol entra a la Casa II i s’activa la teva atenció vers l’economia.

– Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): FELICITATS! El Sol entra al teu signe i renoves energies. Encara tens planetes a Casa XII i t’endinses en el teu món interior amb cautela. Escriure, resultarà alliberador.
.- Aquest és un article de na Roser Bona i AMIC per a Menorcaaldia.com


Deja un comentario

Your email address will not be published.