Skip to content

“Cartes d’agraïment”

Ajuntament des Mercadal


A G R A Ï M E N T 

L’Ajuntament des Mercadal vol donar les gràcies públicament a totes les entitats, agrupacions  i particulars que d’una manera o altra han participat en els diferents actes de les passades  festes de Carnaval.  

En primer lloc, volem agrair a totes les entitats, comerços i particulars des Mercadal que han  participat en la decoració del poble que li hagin donat un ambient relacionat amb la temàtica  del món de la mar sobre la qual girava el carnaval d’aquest any. Volem donar les gràcies de  forma especial a l’APIMA del CEIP Mare de Déu del Toro per tota la feina que van fer per  decorar la Sala Multifuncional i donar-los l’enhorabona perquè la sala va quedar realment  espectacular.  

En segon lloc, i com no pot ser d’una altra manera, volem donar les gràcies a totes les persones  que han participat en les diferents rues celebrades aquest dies. Aquesta és una festa que  sense la participació espontània de la gent no tindria sentit. Per tant, agraïm la gran  participació d’aquest any en les diferents rues i donam l’enhorabona a totes aquelles persones  que van resultar guanyadores dels concursos de disfresses des Mercadal i Fornells.  

Un agraïment especial es mereixen els alumnes i docents del CEIP Mare de Déu del Toro i del  CEIP Fornells per les rues de carnaval que han organitzat des dels dos col·legis, així com els  residents i tot el personal del geriàtric i el centre de dia per integrar-se a la rua escolar des  Mercadal. Volem donar un altre agraïment ben gros per a la Banda de Música des Mercadal i  el grup de batucada Batumba. Tots ells han donat color i han creat ambient en les diferents  rues en què han participat.  

Finalment, volem agrair la feina de l’Esplai des Mercadal i de l’Associació de Vesins de Fornells  per organitzar els dinars del Darrer Dimarts al Recinte Firal des Mercadal i a la Sala Polivalent  de Fornells respectivament, així com a la propietat de s’Albufera de Fornells per permetre el  pas fins a Cala Roja a tots els vesins i vesines del municipi que van voler celebrar el final del  Carnaval en aquest indret tan emblemàtic.  

Moltíssimes gràcies a tothom! 

AJUNTAMENT DES MERCADAL 

Joan Palliser Riudavets 

Batle des Mercadal 

Es Mercadal, 15 de febrer de 2024

 

 

A G R A Ï M E N T 

Des de l’Ajuntament des Mercadal volem fer públic l’agraïment a FASTFOR, propietat de la  finca de s’Albufera de Fornells, per les facilitats donades als vesins i vesines des Mercadal i  Fornells per accedir a Cala Roja el passat 13 de febrer. La col·laboració de FASTFOR ha  permès, un any més, mantenir aquesta tradició popular des Mercadal i Fornells pròpia del  Darrer Dimarts de Carnaval.  

Aquest any, a més, des de l’Ajuntament també volem donar les gràcies a FASTFOR per  permetre l’accés a Cala Roja el proper 25 de maig per dur-hi a terme una de les excursions  que s’organitzen des de febrer fins a juny per donar a conèixer el medi natural del nostre  municipi.  

AJUNTAMENT DES MERCADAL 

Joan Palliser Riudavets 

Batle des Mercadal 

Es Mercadal, 15 de febrer de 2024


Deja un comentario

Your email address will not be published.