Skip to content

“L’equip de l’ascens és l’orgull de tot Es Migjorn”

Carta d'Antònia Camps, batlessa d'Es Migjorn

Celebració del gol (Foto: Jaume Fiol - deportesmenorca.com)

Com a batlessa des Migjorn Gran i en nom de tot l’equip de govern vull transmetre públicament l’orgull que sentim pel CD Migjorn, que aquest dissabte ha aconseguit l’històric ascens a Tercera Divisió després de guanyar per 2 gols a 1 al Cardassar.

Tenim un meravellós equip i una directiva implicada, que ha fet realitat el que mai s’havia assolit fins ara en els 53 anys d’història del club.

L’ascens és fruit de la bona feina, del sacrifici, de l’esforç i de la bona direcció d’una entitat que avui és l’orgull de tots. I des del consistori ens pertoca posar-nos al seu costat per ajudar-los en tot allò que necessitin.

Enhorabona al club, als jugadors i a tots els migjorners.

Som molt grans!


Deja un comentario

Your email address will not be published.