Skip to content

“El mal estat del Pavelló Municipal de Ciutadella”

Comunicat conjunt del CB Ciutadella Ponent i CV Ciutadella

Pavello Municipal.
Pavello Municipal.
Les goteres han estat a punt d'ajornar partits de la Lliga Iberdrola de voleibol femení. (Foto: CB CIUTADELLA-CV CIUTADELLA)

A tots els membres de la comunitat esportiva de Ciutadella i a la comunitat en general,

Ens dirigim a tothom amb profunda preocupació i decepció pel que fa a l’estat actual del Pavelló Municipal de la nostra ciutat. Durant anys hem estat testimonis d’un problema recurrent i greu que afecta directament la pràctica esportiva i la seguretat dels nostres atletes: les goteres.

Lamentablement, el Pavelló Municipal ha patit filtracions d’aigua des de fa massa temps, sense que s’hagi pres una acció adequada per part de l’Ajuntament. Malgrat els nostres repetits informes i sol·licituds, hem estat confrontats amb excuses i promeses buides, incloent-hi l’espera d’un futur finançament de la Comunitat Europea que no ha arribat i del que tenim seriosos dubtes que arribi.

Aquest problema persistent de les goteres està posant en perill la integritat de les nostres instal·lacions esportives i, el que és més preocupant, la seguretat dels nostres atletes. Els nostres clubs esportius han patit innombrables interrupcions a les seves activitats a causa de les condicions adverses creades per les filtracions d’aigua. La humitat constant representa un risc per a la salut i pot danyar seriosament els equips i les instal·lacions.

Com a membres compromesos de la comunitat esportiva de Ciutadella, és la nostra responsabilitat exigir una solució immediata. Per això, sol·licitem a l’Ajuntament que prengui les mesures següents:

Prioritzar els fons disponibles per abordar la reparació de les goteres i garantir que s’assignin els recursos adequats per resoldre el problema de manera ràpida i efectiva.

Establir un cronograma clar i amb terminis definits per dur a terme les reparacions necessàries, sense dependre únicament de finançaments futurs o incerts.

Mantenir una comunicació transparent amb els clubs esportius i la comunitat en general, informant regularment sobre el progrés de les accions preses per resoldre el problema.

Fem una crida a tots els membres de la comunitat esportiva de la nostra ciutat, als pares, als atletes i als ciutadans en general perquè s’uneixin a nosaltres en aquest reclam.

 El nostre compromís amb l’esport i la salut de la nostra comunitat ha de ser recolzat per un entorn segur i adequat per a la pràctica.

Instem a l’Ajuntament que assumeixi la seva responsabilitat i atengui de manera urgent aquesta situació. Esperem que es prenguin les mesures necessàries per garantir la seguretat i el benestar dels nostres atletes i el futur dels nostres clubs esportius.
Junts, podem assolir un canvi positiu i construir un entorn esportiu de qualitat per a tots.

 


Deja un comentario

Your email address will not be published.