Skip to content

Gràcies!

Un article dels Amics del Camí d'en Kane de Ferreries

Convocatòria d'ACK per la caminada de 2 de juliol
Convocatòria d'ACK per la caminada de 2 de juliol

Amb aquesta nota volem agrair molt sincerament a tot el voluntariat que el passat dissabte, dia 20 de maig, vau ajudar a netejar el tram de Camí d’en Kane que passa per Binimoti, i també a qui vau ajudar a obrir el portell entre els llocs de La Marcona i Binimoti. Juntament amb l’alegria de que l’Audiència Provincial de Palma vagi sentenciar de que el tram de Binimoti és públic també ens produiex molta alegria veure la disponibilitat de tanta gent per ajudar a recuperar els nostres camins històrics. Aprofitam l’avinentesa per agrair també la feina feta per en Josep Masot i el seu equip de treball d’advocats, així com també a n’en Josep Sintes que ens va ajudar en altres ocasions judicials, pel seu treball constant i ferm fins arribar a aconseguir l’obertura del tram de Binimoti. Gràcies també a l’ajuntament de Ferreries per la feina feta i per creure, malgrat moltes dificultats i molts contratemps, que en qualque moment la justícia sentenciaria en favor del caràcter públic d’aquest tram de Camí d’en Kane.

ACK seguirem treballant per aconseguir obrir els altres trams de Camí d’en Kane que passen pel terme de Ferreries, aquí no ens aturam. Esperam rebre de la gent el mateix suport moral que hem rebut fins ara i si pot ser la seva ajuda quan haguem de recuperar i mantenir els trams que ens falten per recuperar, especialment el tram Terra Roja.

Finalment convidam a tota la població de Menorca, i tothom que s’hi vulgui afegir, a gaudir d’un matí de caminada pel tram de Binimoti feliçment ja recuperat. Us hi esperam. Serà el diumenge 2 de juliol.

Moltes gràcies a tothom!

ACK de Ferreries


Deja un comentario

Your email address will not be published.