Skip to content

“En record de la mestra Rosa Pallàs”

Una carta del batle de Es Mercadal, Joan Palliser Riudavets


La passada nit ens va deixar na Rosa Pallàs, regidora de l’Ajuntament des Mercadal entre els anys 1999 i 2010. Durant més de 10 anys na Rosa es va dedicar en cos i ànima al seu municipi d’adopció, on va venir destinada a fer feina com a mestra cap als anys 70.

Durant la seva trajectòria en la política municipal na Rosa va ser un exemple de servei públic i dedicació, sobretot al poble de Fornells, on va exercir de regidora responsable durant diversos anys.

Com a educadora i com a persona, va ser sempre un referent de mostra de respecte per tothom, vetllant sempre per la integració dels nouvinguts i la igualtat entre tota la ciutadania.

La seva mort ha deixat una ona de tristesa entre el personal de l’Ajuntament que van fer feina mà a mà amb ella, tothom en guarda un gran record i li tenien una estima especial.

A nivell personal, al llarg de la meva vida he tingut el privilegi de compartir molts moments amb ella i la seva família i sempre en guardaré un record especial dins el meu cor. El seu exemple com a mare, mestra i política m’han servit de guia des de que la vaig conèixer de ben petit com alumne de l’escola i sé que sempre m’il·luminarà per ser un bon docent, un bon polític, per ser millor persona.

Com a batle des Mercadal, i en nom de tota la corporació municipal, vull expressar el condol a tota la seva família i a les seves amistats.

Rosa, descansa en pau. Siguis on siguis a partir d’ara, estiguis orgullosa de la teva família i de la profunda empremta que ens has deixat a totes les persones que t’hem conegut.


Deja un comentario

Your email address will not be published.