Skip to content

(Fotos) Es Castell vive Sant Jaume

Espectacular momento del jaleo matinal (Fotos: Tolo Mercadal)
Espectacular momento del jaleo matinal (Fotos: Tolo Mercadal)

Es Castell ha vivido un multitudinario jaleo matinal, que se ha desarrollado en un ambiente de fiesta y diversión en el día de Sant Jaume.

Residentes y visitantes han participado de un evento en el que la música de la “Agrupació de Música de Menorca” y los caballos han sido los grandes protagonistas, además del sofocante calor.

La entrega de las tradicionales “canyes i culleretes” a los participantes de la “qualcada” ha coronado la mañana, que ha contado con una gran presencia de gente.

Ya por la tarde están previstas las “corregudes” en el carrer des Port y el “darrer toc” pondrá el punto y final a las fiestas,  trufadas con una “revetla” con la música de Black Pearl en la plaça Esplanada.

Aquí puedes ver el vídeo del jaleo.


Comment

  1. De ses festes ( qualcada ) més xereques que se fan avui en dia , igual que Llucmessanes, Sant Lluís, i Sant Climent. Cala en porter , Sant Nicolau I sa festa de caixers d’Alaior, porca misèria per és quatre guiris que encara hi queden. Fa anys vaig anar a veure es ” jaleo” de s’algar i m’en vaig anar empegueït i avergonyit d’un espectacle tant denigrant. Tenc entés que per Binsafúller i altres entorns s’han fet altres fets iguals o pitjors. Açò per sa banda de ponent no passa.

Deja un comentario

Your email address will not be published.