Skip to content

“Agraïment després de les festes populars de Sant Lluís 2024”

Carta redactada per la batlessa del municipi Loles Tronch donant les gràcies a tots els participants que han fet possible el bon funcionament de les Festes de Sant Lluís

Pregón Sant Lluís 2024 (Foto: T.M.)

Benvolguts veïns, veïnes i amics de Sant Lluís,

Després d’uns dies intensos plens de tradició, cultura i alegria, volem expressar el nostre més sincer agraïment a totes les persones que han fet possible les Festes de Sant Lluís 2024. El vostre compromís, participació i entusiasme han convertit el nostre municipi, un any més, en un espai de convivència i germanor. Entre tots hem aconseguit que aquestes festes hagin esdevingut un èxit rotund.

Des del Consistori volem expressar la nostra gratitud a totes les persones que, d’una manera o altra, han fet possible aquesta celebració. Gràcies, en primer lloc, al personal municipal que amb passió i dedicació ha cuidat cada detall per a garantir l’èxit de tots els actes. El vostre esforç ha estat fonamental perquè tots poguéssim gaudir d’uns dies inoblidables.A tots els voluntaris i col·laboradors que, des de l’anonimat, han treballat incansablement per a fer que tot funcionés a la perfecció, us donem les gràcies. La vostra generositat és un reflex de l’esperit solidari que ens defineix com a poble.També volem agrair de tot cor l’aportació de les entitats, associacions, empreses i comerços locals que han donat suport a la festa, ja sigui a través de recursos, temps o qualsevol altre tipus de col·laboració. Sense vosaltres, aquests dies de xauxa no haurien sigut possibles.

No podem oblidar-nos de fer un agraïment especial a tots els veïns, veïnes, amics i visitants que han omplert els carrers amb la seva presència i alegria, respectant les tradicions i contribuint a mantenir l’harmonia durant els dies de festa. La vostra participació és l’ànima de Sant Lluís. Sou vosaltres els que doneu sentit a aquestes festes i les feu perdurar any rere any. Finalment, gràcies als que han vetllat per la nostra seguretat i benestar i que han estat al nostre costat, oferint suport i facilitant que tot es desenvolupés amb la màxima normalitat.

Per a acabar, volem desitjar-vos a tots i totes una bona tornada a la rutina, amb la il·lusió i l’energia renovada que ens deixen aquests dies de festa. Ja estem amb ganes de retrobar-nos l’any vinent per a celebrar, una vegada més, aquestes festes que ens fan sentir tan orgullosos de ser de Sant Lluís. Les Festes de Sant lluís 2025 ja han començat el seu compte enrere. Us esperem l’any que ve per continuar escrivint junts la història de Sant Lluís!

Salutacions,

M. Dolores Tronch Folgado

Batlessa de l’Ajuntament de Sant Lluís


Deja un comentario

Your email address will not be published.