Previsions astrològiques per Roser Bona (del 22/01 al 28/01)

Àries (Del 21 de març al 20 d’abril): El Sol per la Casa XI et fa mirar cap el futur i comences a posar energia en allò que has dissenyat per tu. Podries tenir una nova font d’ingressos, d’allò més original.

Taure (Del 21 d’abril al 20 de maig): Ets més conscient de que hi ha coses que has de canviar, encara que faci certa mandra. Podries viure un enamorament d’allò més sobtat que pot donar-se a l’entorn laboral.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Amb Mart i Urà a la Casa XII, et pots sentir ple d’energia i cercaràs la manera de cremar-la. Una persona t’atrau molt, però no ho pots manifestar i et produeix cert neguit.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Amb el Sol a Casa VIII, pots rebre uns diners pendents o formar part d’un projecte laboral amb la parella o un soci. Estàs més sensible i et sents proper dels que pateixen.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d’agost): La tensió amb els altres va in crescendo. Si insisteixes amb sortir-te amb la teva, com sempre, pots tenir alguns entrebancs. És hora d’arribar a acords o fer les paus.

Verge (Del 24 d’agost al 23 de setembre): Pots sentir l’impuls d’ajudar a una persona que ho necessita i fins i tot podries iniciar un voluntariat. Alguns canvis al sector laboral, t’obliguen a posar-te al dia.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d’octubre): El Sol a la Casa V activa el sector sentimental i por portar un nou amor o més ganes de passar-ho bé amb els amics. Si et senties una mica baix d’energia, recuperes l’ànim.

Escorpí (Del 24 d’octubre al 22 de novembre): Assumptes relatius a la llar i la família natal, s’activen. És a dir, que si tenies pendent una reforma es pot iniciar. Així com una conversa en confiança amb un familiar.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): La Casa III tan plena de planetes en aquest moment, inclina a viure un moment de gran activitat mental amb molta curiositat i interès en aprendre. Dies de moltes converses.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Et fas conscient de que has d’implementar un pla d’estalvi o reestructurar l’economia. Amb Mart i Urà a Casa V pots conèixer algú amb qui es doni una forta atracció.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): FELICITATS! El Sol ha entrat al teu signe i ho fas amb Júpiter i Saturn impulsant un any d’oportunitats, no exemptes d’estructura i esforç, que pot ser un gran pas evolutiu.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Mart i Urà a Casa III, inclinen a que estiguis més despert, atent i creatiu. La intuïció és molt accentuada en aquest moment. Recuperes la comunicació amb un vell amic.
.-Aquest és un article de Roser Bona i AMIC per a Menorcaaldia

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *