La influència dels astres en la teva vida per l’Imma del Destí (agost)

Les influències dels astres ens enfocaran a canviar de camí i a deixar de banda moltes coses que teníem previst fer. No cal que ens atabalem per res, és millor que ens adaptem al que vingui i deixem els plans per a una altra estona i així podrem aprofitar millor el que es presenti. No està malament saber-nos adaptar a tot.

ÀRIES
No sou gaire de tenir manies, però aquests dies serà com si, sense voler, tot us fes nosa i no hi haurà res que us acabi d’anar bé. Haureu d’agafar-vos-ho rient, perquè hi haurà situacions fins i tot una mica còmiques, pel fet que vosaltres mateixos veureu que no fa falta ser tan esquerps. De totes maneres, ho sabreu portar bé.

TAURE
La vostra reacció contundent i radical en resposta als entrebancs que se us plantegen farà que alleugeriu les repercussions dels efectes que us podien portar aquests entrebancs. Bàsicament esquivareu els problemes d’una manera directa i ràpida, i això us anirà molt bé per poder aprofitar el temps per fer altres coses més interessants.

BESSONS
No acabareu de tenir clar el que heu de fer i estareu més despistats del normal, cosa que us pot portar problemes a la feina i en les vostres obligacions o responsabilitats. Haureu de mirar d’estar més al cas de tot perquè no se us compliquin les coses. Sort que en el camp de la parella tot us anirà molt bé i us compensarà les situacions complicades.

CRANC
Anireu bé si us deixeu portar pels amics, ja que se us farà difícil trobar la manera de fer les coses correctament i ells us ajudaran a encarar bé els problemes. És una sort tenir bones persones al voltant i ho heu de valorar, perquè així us duraran més temps al costat. D’altra banda, seran dies de deixar-vos anar i gaudir de tot.

LLEÓ
La potència amb què ho portareu tot serà important i la capacitat de buscar els raonaments a tot el que feu serà interessant. Us justificareu d’una manera automàtica i donareu explicacions de tot. Ja està bé que doneu raons, però tampoc no cal arribar a l’extrem de voler que tothom us entengui. Heu de mirar de passar una mica de tothom.

VERGE
Tan aviat sereu molt agradables amb la gent com, de cop i volta, us faran enfadar i no tindreu miraments per dir el que penseu sense embuts. Mireu de calmar aquesta reacció perquè no us aportarà res de bo i, al cap i a la fi, tampoc no hi trobareu cap alleugeriment; tot al contrari, després us sentireu malament per haver sigut massa directes i haver fet mal sense voler.

BALANÇA
Heu d’estar molt pendents de la vostra economia, perquè se us pot descontrolar i podeu gastar més del que teníeu previst. De fet, se us presenten despeses que no sabeu ni per on us baixen ni com les heu d’assumir. Tingueu calma i mireu si us correspon a vosaltres pagar-les o no. D’altra banda, tindreu bon rotllo amb la mare.

ESCORPÍ
Farà gràcia veure com d’alguna manera necessitareu convèncer algú que us proporcioni allò que voleu, i fareu mans i mànigues perquè se us posi de cara. Potser ratllareu la pesadesa i tot i us engegaran una mica si no controleu la vostra insistència. De totes maneres, com que ho fareu d’una manera simpàtica i divertida, us deixaran fer.

SAGITARI
Hi haurà molts moments en els quals la figura del pare serà bastant important a l’hora de prendre decisions que us afectaran, sobretot a la feina i en els estudis. Potser cal que escolteu el que us hagi de dir per entendre o veure si feu les coses bé o si és millor que canvieu de direcció. L’experiència és un grau i sempre ajuda per aprofitar el temps.

CAPRICORN
Només tindreu ganes de passar-ho bé i de fer allò que us vingui de gust, cosa que no sempre es pot fer, però al llarg d’aquests dies ho tindreu molt clar. Gaudiu del que us vingui i no us pregunteu pràcticament res, ja que la vostra tendència serà la de donar voltes a les coses i no us fa cap falta. És millor que us divertiu i us deixeu de complicacions absurdes.

AQUARI
Se us remouen moltes idees relacionades amb la feina i amb el vostre camí laboral. Això pot ser bo per prendre consciència de si esteu bé on esteu o si necessiteu fer un canvi. D’altra banda, tindreu ganes de jugar i de compartir moments amb els petits de casa; si podeu, no deixeu de fer-ho, que a la vida el temps passa i cal aprofitar-lo.

PEIXOS
La vostra situació de parella serà la que us marcarà la direcció de cap a on aneu; bàsicament us deixareu portar pel que sentiu, i això ja està bé, sempre que no afecti la vostra estabilitat de vida. Tindreu ganes de fer coses escabellades i de trepitjar el risc, cosa que no us suposarà cap maldecap ni problema.

 

.- Aquest és un article de l’Imma del Destí i AMIC per a Menorcaaldia.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *